FINANCIEEL.com

Een van de beste nieuwe functies is de stand-bymodus

Een van de beste nieuwe functies is de stand-bymodus

Stand-bymodus in iOS 17

Todd Haselton | CNBC

Appel’De grote iPhone-update voor iOS 17 wordt dit najaar gelanceerd. Ik heb de afgelopen weken de bètaversie getest en hoewel er geen tekort is aan nieuwe functies, heet mijn favoriet StandBy. Het verandert je iPhone in een nachtkastje waar je naar kunt kijken, hoewel het veel beter is dan alleen je traditionele wekker. Het werkt op alle telefoons die de iOS 17-update krijgen, dat wil zeggen de 2018 iPhone XR en iPhone XS en nieuwer.

Stand-bymodus in iOS 17

Todd Haselton | CNBC

De stand-bymodus kan van alles. U kunt bijvoorbeeld uit bed komen en vegen om aankomende agenda-afspraken te zien, vegen om het weer van de dag te bekijken of meldingen in één oogopslag bekijken. Of, als je meer een traditionalist bent, kun je hem gewoon op je nachtkastje laten staan ​​en pronken met verschillende wijzerplaten.

Apple-standby.

Bron: Appel

Het werkt ook goed op je bureau. Gebruikers kunnen de stand-bymodus instellen om een ​​roterende reeks foto’s uit de afbeeldingenbibliotheek weer te geven, net zoals smart home hub-apparaten van Amazon of Google. En of je telefoon nu op je nachtkastje of op je bureau staat, je kunt altijd zeggen: “Siri, hoe lang duurt het voordat ik aan het werk ben?” Of: “Siri, doe de slaapkamerverlichting uit en speel muziek van Miles Davis.”

Stand-bymodus in iOS 17

Todd Haselton | CNBC

Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat een helder scherm je wakker houdt. Je iPhone dimt automatisch het scherm of schakelt het display uit wanneer je de lichten uitdoet. En Apple leende een functie van de Apple Watch Ultra: er is een speciale nachtmodus die de klok, kalender en tekst verandert in de kleur rood om het minder belastend voor de ogen te maken.

Stand-bymodus in iOS 17

Todd Haselton | CNBC

Je kunt ook meldingen inschakelen die gedetailleerde informatie van je apps tonen. In mijn voorbeeld hierboven laat UPS me weten dat mijn tuinhandschoenen rond het middaguur kunnen aankomen.

De stand-bymodus werkt het beste met de iPhone 14 Pro, die een altijd-aan-display heeft. Als je een ander model hebt, wordt het scherm uitgeschakeld, maar kan het snel weer worden ingeschakeld met slechts een tik.

Een pro-tip als je geïnteresseerd bent in het gebruik van deze functie wanneer deze dit najaar voor iedereen debuteert: koop een MagSafe-opladerstandaard zodat je iPhone naast je bed staat terwijl hij wordt opgeladen. Ik gebruik iets dat lijkt op deze Anker-standaard van $ 40, die tegelijkertijd je AirPods oplaadt.

Stand-bymodus instellen in iOS 17

Stand-bymodus instellen in iOS 17

Todd Haselton | CNBC

Je kunt wachten tot iOS 17 voor iedereen beschikbaar is, of, als je bereid bent nu enkele systeemfouten op te lossen, je kunt het proberen in de openbare bètaversie van iOS 17. Zodra je dat hebt geïnstalleerd, hoef je alleen maar:

  • Open Instellingen op je iPhone.
  • Tik op Stand-by.
  • Schakel het in.
  • Kies “Altijd aan” onder Weergave als u niet wilt dat uw scherm wordt uitgeschakeld. Dit werkt op de iPhone 14 Pro en Pro Max.
  • Selecteer Nachtmodus als u de tekst een rode tint wilt geven.
  • Kies of je meldingen wilt zien of niet.

Als je vervolgens naar bed gaat, leg je je iPhone gewoon op de oplaadstandaard in liggende modus of zijwaarts, en hij zal automatisch onthouden om de StandBy-modus in te schakelen en het laatste scherm te tonen dat je hebt gebruikt, of het nu de klok was, fotogalerij of kalender.

Correctie: StandBy vereist een telefoon met iOS 17. In een eerdere versie werd de vereiste verkeerd weergegeven.

Abonneer je op CNBC op YouTube.

Gerelateerde onderwerpen

Voedselbanken worstelen met de bevoorrading omdat supermarkten hun verspilling terugdringen

Maersk verlengt de omleiding naar de Rode Zee voor ‘in de nabije toekomst’

In Oost- en Noordoost-Nederland zijn belangrijke wegen ondergelopen

Het overstromingsrisico blijft hoog, maar de dijken houden stand, zeggen ambtenaren

De Indiase Gautam Adani is opnieuw de rijkste persoon van Azië

De inflatie in de eurozone herstelt zich in december, wat de debatten over renteverlagingen aanwakkert