FINANCIEEL.com

Cryptocurrencies gaan een winnende week tegemoet na een scherpe rally aangewakkerd door de beslissing van de Ripple-rechtbank

Cryptocurrencies gaan een winnende week tegemoet na een scherpe rally aangewakkerd door de beslissing van de Ripple-rechtbank

Een foto-illustratie van de digitale Cryptocurrency, Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Ripple (XRP) is te zien op 13 september 2018 in Hong Kong, Hong Kong.

Yu Chun Christopher Wong | S3studio |

Cryptocurrencies gingen een winnende week tegemoet nadat een rechterlijke beslissing donderdag een scherpe, brede cryptomarktrally aanwakkerde.

Bitcoin ligt op schema om de week ongeveer 3% hoger te eindigen, volgens Coin Metrics, en op schema om boven de $30.000 te eindigen. Zelfs met een lager dan verwachte inflatie die woensdag en donderdag werd gerapporteerd, was de prijs van de vlaggenschip-cryptocurrency het grootste deel van de week vlak, en na de rally van 4% op donderdag was het nog steeds niet in staat om het belangrijkste technische niveau van $ 31.500 vast te houden. Op vrijdag handelde het 1% lager op $ 31.251,92.

van rimpeling XRP leidde de bijeenkomst nadat een rechter in het zuidelijke district van New York oordeelde dat het in sommige gevallen een beveiliging is, maar in andere niet. XRP ligt op schema om de week af te sluiten met een winst van 65%. Het token gekoppeld aan Solana is deze week met 30,5% gestegen, Cardano’s ada heeft 21% gewonnen en Polygon’s matisch token op schema om 25% hoger te eindigen. Ether stijgt met 7%.

Aandelengrafiek IcoonAandelengrafiek pictogram

inhoud verbergen

Cryptocurrencies gaan een winnende week tegemoet

“Voor bitcoin is het psychologische niveau van $ 30.000 een betrouwbare ondersteuning geweest voor zijn prijs, maar het heeft de afgelopen weken ook moeite gehad om een ​​onmiskenbaar duidelijke uitbraak aan te tonen, wat resulteerde in een bereikgebonden beweging”, zei Yuya Hasegawa. , cryptomarktanalist bij de Japanse bitcoinbeurs Bitbank. “Het is enigszins moeilijk te begrijpen dat de strijd nog steeds gaande is.”

De meeste grote crypto-activa staan ​​vrijdag in het rood, terwijl investeerders op de rem trapten op de opwinding van donderdag en afwogen wat de volgende stap zou kunnen zijn voor crypto. Hoewel de beslissing over het algemeen als positief wordt beschouwd voor Ripple en de crypto-industrie, was het geen duidelijke overwinning.

De order was de laatste ontwikkeling in een drie jaar durende strijd tussen Ripple en de Securities and Exchange Commission. Er is een mogelijkheid dat tegen sommige van deze bevindingen beroep wordt aangetekend en teruggedraaid; in de aanvraag stond zelfs dat de rechtbank een afzonderlijk bevel zou uitvaardigen waarin een procesdatum zou worden vastgesteld.

Gerelateerde onderwerpen

Voedselbanken worstelen met de bevoorrading omdat supermarkten hun verspilling terugdringen

Maersk verlengt de omleiding naar de Rode Zee voor ‘in de nabije toekomst’

In Oost- en Noordoost-Nederland zijn belangrijke wegen ondergelopen

Het overstromingsrisico blijft hoog, maar de dijken houden stand, zeggen ambtenaren

De Indiase Gautam Adani is opnieuw de rijkste persoon van Azië

De inflatie in de eurozone herstelt zich in december, wat de debatten over renteverlagingen aanwakkert