Avengers Campus wordt op 4 juni geopend in Disneyland

By Jernst van Waal

Weergave van het aankomende land met Marvel-thema van Disney California Adventure, Avengers Campus genaamd, tijdens een media-preview op de D23 Expo in Anaheim, CA, op donderdag 22 augustus 2019.

MediaNews Group | Getty-afbeeldingen

Nieuwe rekruten van superhelden zullen op 4 juni de Avenger Campus van Disneyland kunnen ervaren, zei Disney tijdens een webcast over een themapark op donderdag.

Het nieuwe gebied is een uitbreiding van Disney’s California Adventure-themapark in Anaheim, Californië en bevat de machtigste helden van Marvel van de aarde en de sterren.

“Wat ik je kan vertellen is dat het geweldig is”, zei Josh D’Amaro voorafgaand aan de webcast tegen CNBC. “Ik denk dat het een ongelooflijke toevoeging gaat worden aan California Adventure. Als je nadenkt over de [Marvel Cinematic Universe] en wat er op dat front gebeurt, zo recent als ‘WandaVision’, het is hot. Het is een hete franchise. En we hebben nu de mogelijkheid om dit ding open te stellen voor de wereld. “

Het park zou aanvankelijk in juli vorig jaar worden geopend, maar vanwege de pandemie van het coronavirus zijn themaparken in Californië sinds maart 2020 gesloten.

De twee parken van Disney in Anaheim worden op 30 april heropend en zullen om te beginnen met een capaciteit van ongeveer 15% werken.

Het nieuwe land heeft de plaats ingenomen van A Bug’s Land en omvat de reeds bestaande Guardians of the Galaxy: Mission: Breakout-rit aan de rand van Hollywood Land. Het zal ook een nieuwe Spider-Man-attractie bevatten, een eetlocatie genaamd Pym Particles Test Kitchen en een gebied gebaseerd op Dr.Strange.

“We hebben de ultieme speeltuin voor Marvel,” zei D’Amaro. ‘Net zo snel als Kevin [Feige] en dat Marvel-team personages kan creëren en verhalen kan creëren, kunnen we ze integreren. “

Disney heeft al geplaagd dat de Spider-Man-rit gebaseerd zal zijn op de Worldwide Engineering Brigade oftewel WEB, een bedrijf dat gewone mensen superkrachten geeft. De attractie geeft gasten de kans om hun webslinger-voertuig uit te testen. Tijdens het besturen van het voertuig worden kleine spider-bots losgelaten en moet je ze oppakken met je nieuwe web-slingerende krachten.

Character meet-and-greets zullen een groot deel uitmaken van Avengers Campus. Thor, Black Panther, Black Widow en meer zullen door het land lopen – bezoekers kunnen ook een glimp opvangen van de bedrieger Loki.

D’Amaro plaagde “over-the-top” entertainment en technologische innovatie, inclusief het potentieel voor de stuntronics-technologie van het bedrijf om in het land te worden tentoongesteld. Stuntronics is een project waar Disney in 2018 het gordijn weer op trok. In wezen hebben Disney’s Imagineering-team en ontwikkelingslaboratorium een ​​robot gemaakt die door de lucht kan zwaaien en flippen als een echte stuntpersoon.

In dit geval kan de robot eruitzien als Marvel’s vriendelijke buurt Spider-Man.

‘Er komt gewoon een bril,’ zei D’Amaro. ‘Er zullen gewoon dingen zijn waarvan je niet kunt geloven dat ze voor je ogen gebeuren.’