Faillissement en hypotheek

Als u recentelijk failliet bent gegaan en hypotheek is wat u zoekt, weet u waarschijnlijk dat dit moeilijker voor u zal zijn dan normaal, maar er zijn dingen die u kunt doen om het uzelf gemakkelijker te maken. Het hebben van een claim in uw verleden komt eigenlijk vrij vaak voor, dus er is een protocol voor deze situatie.

Het eerste dat u wilt weten, is dat het erg moeilijk voor u zal zijn om een ​​geldschieter te vinden die met u zal samenwerken voordat u de grens van twee jaar bereikt. Maar dat is niet erg, want in die twee jaar heb je de mogelijkheid om je krediet op te bouwen zodat je een redelijkere rente krijgt aangeboden.

Wanneer u uw kredietwaardigheid wilt verbeteren, probeert u gewoonlijk uw financiën uit te oefenen met creditcards en leningen, maar met uw eerdere faillissementen en hypotheekverwachtingen in de toekomst wordt dit een beetje anders, maar dezelfde principes zijn van toepassing. U wilt een positieve geschiedenis hebben van het gebruik van twee verschillende soorten krediet: doorlopende betalingen (creditcards) en termijnbetalingen (leningen).

U wilt zo snel mogelijk een beveiligde creditcard. Deze kunt u krijgen bij uw huidige bank. Kortom, u stort een paar honderd dollar op een spaarrekening, die als onderpand op de kaart werkt en uw kredietlimiet bepaalt. U wilt minder dan dertig procent van uw limiet gebruiken en elke maand volledig betalen. Dit zal helpen bij het opbouwen van uw krediet.

Zes maanden tot een jaar daarna wil je proberen een kleine lening te krijgen. Dit kan voor een auto, collegegeld, wat je ook nodig hebt. U krijgt zeer hoge rentetarieven aangeboden, maar dit zal u helpen een geschiedenis van tijdige maandelijkse betalingen op te bouwen. Als u iets als onderpand te bieden heeft, zoals onroerend goed, een voertuig of dure verzamelobjecten, kunt u uw rentetarieven verlagen en het vinden van een lening aanzienlijk gemakkelijker maken.

Als u failliet bent en een hypotheek wilt, moet u werken aan het verbeteren van uw kredietwaardigheid en het opbouwen van een geschiedenis die zal bewijzen dat u de maandelijkse betalingen aankunt. Beide bovenstaande handelingen zullen u helpen dit te laten zien, zodat kredietverstrekkers u weer vertrouwen.

Houd er rekening mee dat een woonkrediet langlopend is en dat uw krediet in de toekomst hopelijk een stuk verbeterd zal zijn. In de toekomst wilt u misschien uw huis herfinancieren tegen een lagere rente. Dit kost vooraf geld, maar misschien vindt u de lagere tarieven de moeite waard. De reden dat ik dit vermeld, is dat sommige leningen boetes voor vervroegde aflossing hebben die herfinanciering minder wenselijk maken. Ik raad aan om naar uw leningsvoorwaarden te kijken en ervoor te zorgen dat u een deal krijgt zonder boete voor vooruitbetaling om uw opties in de toekomst open te houden.

U zult nog steeds moeite hebben met het aanvragen van een woonkrediet, maar dit maakt het een stuk gemakkelijker. U wilt een eenvoudige verklaring van één tot twee zinnen hebben waarom u in het verleden in de problemen kwam en hoe de zaken nu anders zijn. Houd er rekening mee dat u in de toekomst een faillissement en een hypotheek kunt krijgen.