Faillissement, betaaldagleningen en het postkantoor indienen?

De afgelopen jaren zijn veel Amerikanen bedolven onder een berg schulden. De meeste mensen willen koste wat kost een faillissement voorkomen, dus doen ze minimale betalingen en schoppen ze de weg op. Op een bepaald moment is het onvermijdelijk dat de faillissementsaanvraag voor de deur staat. Waarom wachten mensen zo lang met indienen, terwijl ze diep van binnen weten dat er geen andere uitweg is? Maar nu is er een alternatief voor onmiddellijk faillissement van de Amerikaanse regering. Dit zijn dezelfde mensen die ons Betaalbare Gezondheidszorg, de IRS, de United States Postal Service, enorme schulden en het tekort hebben gebracht waar we onmogelijk uit kunnen komen. Vorige week werd bekend dat de federale overheid het postkantoor gaat gebruiken voor flitskredieten. Nu hoef je niet naar een van de lokale woekerpolissen te gaan, ze gaan gewoon naar het plaatselijke postkantoor en tekenen je leven weg. Als je het mij vraagt, is het complete waanzin. Alles wat de overheid aanraakt, komt uiteindelijk ten goede aan de weinigen die het niet verdienen en kost Main St., Amerika veel geld. De groep achter het idee gelooft dat het financieel krappe postkantoor in staat zal zijn om zichzelf uit de brand te helpen door in de leninghaai-business te gaan.

In de Amerikaanse cultuur is planning een groot deel van ons leven geworden. Je ziet financiële planners op tv praten over voorbereiding op de toekomst met een 401(k) of een IRA. Er is niets mis met planning, maar als je schulden hebt, is de enige financiële planning die iemand zou moeten overwegen het aanvragen van faillissement, en niet het krijgen van betaaldagleningen om rond te komen. Nu de regering van plan is het voor mensen gemakkelijker te maken om verder in de schulden te komen in plaats van uit de schulden te komen, kun je alle financiële planning overboord gooien. De meeste Amerikanen zijn optimistisch en zoeken altijd naar kortetermijnoplossingen in plaats van naar de oplossingen die hen pijn doen en hun bestedingspatroon. Dat is nog een reden voor de populariteit van betaaldagleningen, omdat ze een onmiddellijke oplossing bieden en het individu in staat stellen om nog een week op de weg te blijven. Het trieste is dat deze leningen van 300% uiteindelijk het volledige salaris van het individu kosten, alleen maar om de rente op een bepaald moment te betalen. Op dat moment is deze persoon bijna te blut om zelfs maar een faillissement aan te vragen. Het goede nieuws is dat flitskredieten in faillissement kunnen worden kwijtgescholden, zodat de schuldenaar er indien nodig aan kan ontsnappen. Dit is tenminste vanaf nu. Het zou me niet verbazen als de regering de regels voor betaaldagleningen verandert in iets dat lijkt op studieleningen, waarbij het bijna onmogelijk is om het in een faillissement af te lossen.

Wanneer iemand overweldigd wordt door onhoudbare schulden, zouden ze in plaats van een financieel adviseur te gebruiken om te zien wat er gedaan kan worden, met een faillissementsadvocaat moeten praten over andere schuldoplossingen. Door het faillissement van Hoofdstuk 7 in te dienen, worden alle ongedekte schulden, inclusief betaaldagleningen, weggevaagd en zullen veel individuen vrijwel schuldenvrij zijn. Dit is een behoorlijk krachtige financiële planning als je bedenkt dat het resultaat slechts ongeveer 4 tot 6 maanden duurt. Er is geen ander programma ter wereld dat dit soort resultaten biedt. Deze resultaten hebben een prijs, aangezien de meeste mensen weten dat het een zware tol van iemands krediet zal eisen. Als je de alternatieven in overweging neemt en al weet dat een individueel faillissement waarschijnlijk toch niet erg goed krediet heeft, begint het er veel beter uit te zien. Alvorens een beslissing te nemen over wat te doen, moet men al hun rekeningen bij elkaar optellen en uitzoeken hoe lang het zou duren om ze af te betalen als ze vandaag stoppen met opladen. Als het langer dan vijf jaar duurt, moet de persoon serieus nadenken over de mogelijkheid dat een faillissementsaanvraag om de hoek ligt.