Een zakelijke lening krijgen: een snel overzicht van hoe u zich kunt voorbereiden op het aanvraagproces

Het is geen geheim dat leningen voor bedrijven niet gemakkelijk te krijgen zijn – vooral voor kleinere met geen krediet of een slecht krediet. Er zijn echter verschillende opties beschikbaar en als u eenmaal heeft besloten welke oplossing voor u geschikt is, kunt u beginnen met de voorbereiding. Door een zakelijke lening te krijgen, kan uw bedrijf groeien, uitbreiden, marketinginspanningen verbeteren, nieuw onderzoek en ontwikkeling van producten financieren, enz.

Is uw bedrijf kredietwaardig? Kredietverstrekkers maken uiteindelijk de beslissing om al dan niet een lening te verstrekken op basis van het risicoprofiel en de kredietgeschiedenis van de kredietnemer. Ze kijken naar factoren zoals:

• Kredietrapport en score

• Activa in het bedrijf

• Eventuele uitstaande leningen en cashflow

• Uw investeerders

• Jaren in het bedrijfsleven

• Jaarrekening

Als u net begint of uw bedrijf niet de beste kredietgeschiedenis heeft, wordt het moeilijker om een ​​lening te krijgen. U zult hoogstwaarschijnlijk iets als onderpand moeten stellen en te maken krijgen met hogere rentetarieven. Dit is ook een van de redenen waarom u een lijst van uw activa moet overleggen aan de kredietverstrekkers om te beoordelen, zodat zij weten wat ze moeten doen als u uiteindelijk in gebreke blijft met de lening.

Financieel overzicht bij het verkrijgen van een zakelijke lening

Uw cashflow en uitstaande leningen worden beoordeeld om te bepalen of u de huidige leningen die u al moet betalen EN eventuele nieuwe leningen die zij u mogelijk geven (plus rente) echt kunt betalen.

U moet zelf bepalen hoeveel geld u moet aanvragen en waarom. Elke dollar die u vraagt, moet gerechtvaardigd zijn. Zoals hierboven vermeld, zijn er verschillende redenen waarom bedrijven geïnteresseerd zijn in een zakelijke lening, of het nu gaat om het beheren van dagelijkse uitgaven of om te investeren in nieuwe apparatuur. U wilt niet zomaar “gissen” hoeveel u nodig heeft, anders zou u kunnen eindigen met meer schulden dan nodig is of minder geld dan u daadwerkelijk nodig heeft. Het zal enige tijd duren om alles te berekenen op basis van gedetailleerde kostenprognoses en het bedrag dat u zich kunt veroorloven aan maandelijkse betalingen plus rente.

Als je dit al een tijdje niet hebt gedaan, zorg er dan voor dat je je tegoed controleert. Als uw bedrijf al is opgericht en u eerder geld heeft geleend, krijgt u een zakelijke kredietscore. Als u nog niet zo lang zaken doet, bekijk dan uw eigen persoonlijke kredietscore, aangezien kredietverstrekkers die leningen verstrekken aan start-ups dit waarschijnlijk willen zien.

Deze informatie helpt je op weg met het krijgen van een zakelijke lening. Het is een goed idee om door US Business Funding te gaan, aangezien de site u zal helpen de financiering te vinden die u nodig heeft en een goedkeuringspercentage van 95% heeft.