Een zakelijke kasvoorschot kan de angel van consumentenbezuinigingen verlichten

In een artikel van USA Today staat dat mensen bezuinigen op kleine genoegens. Het artikel stelt dat Starbucks-koffie, powerbars, uitstapjes naar de boekwinkel, fastfood, flessenwater en designerjeans worden vervangen door Folgers die thuis zijn gemaakt, kortingsrepen, uitstapjes naar de bibliotheek, huisgemaakte maaltijden, kraanwater en discountjeans, respectievelijk.

Deze bezuinigingen kunnen elke consument honderden dollars per jaar besparen, maar als ze optellen, kunnen ze u (de eigenaar van een klein bedrijf) een flink bedrag kosten. En de consumentenbestedingen zouden kunnen blijven dalen, aangezien een obligatiestrateeg van Miller Tabak zegt dat elke dollar die op de aandelenmarkt verloren gaat, de koopkracht van de consument de komende 18 maanden met 4 cent schaadt.

Helaas maken veel kleine detailhandelszaken hun winst door de kleine artikelen te verkopen waar consumenten plezier in hebben, maar die onlangs uit hun budget zijn gesneden. Dus wat kunnen eigenaren van kleine bedrijven doen om te overleven als ze merken dat de enige klant op wie ze altijd konden rekenen om de winkel uit te kopen, nu minder impulsief en zuiniger is?

Een zakelijk voorschot in contanten kan uw bedrijf misschien door onmogelijke tijden loodsen.

Een voorschot in contanten is een aankoop van de toekomstige creditcardverkopen van uw bedrijf, waardoor u nu geld voor uw bedrijf kunt krijgen, in ruil voor een klein percentage van de creditcardverkopen van uw bedrijf later. De aanvraag-, aflossings- en verlengingsprocessen van de zakelijke kasvoorschotten zijn eenvoudiger dan die van veel andere soorten leningen.

Wat maakt dit proces zo eenvoudig?

1. Om een ​​zakelijk voorschot in contanten aan te vragen, hoeft u alleen maar een korte aanvraag in te vullen en ten minste vier maanden van de meest recente creditcardafschriften van uw bedrijf in te dienen.

2. Goedkeuring kan in slechts twee dagen plaatsvinden.

3. Het geld kan binnen tien dagen op uw rekening staan.

4. U kunt uw voorschot vernieuwen als 60 procent is betaald en het geld binnen 24 uur op uw rekening staat.

Een vertragend of dalend tempo in de consumentenbestedingen hoeft u niet te dwingen om failliet te gaan. Als ondernemer is het belangrijk om verstandige beslissingen te kunnen nemen. Kijk eens naar uw individuele situatie en stel uzelf de vraag: “Kan een zakelijk voorschot mijn bedrijf redden?”