Een uitweg – stop snel afscherming wanneer u te maken krijgt met afscherming

Hoe is dit gebeurd? Hoe ben je zo diep in de schulden gekomen dat je geen geld hebt om je hypotheek te betalen? Zijn uw uitgaven uit de hand gelopen? Ben je je baan kwijtgeraakt? Maakt het je op dit moment nog uit?

Wat u moet doen, is een manier bedenken om de afscherming snel te stoppen! Dus begin na te denken. Je moet wat geld lenen. Maar van waar? Bel je ouders. Ze zullen waarschijnlijk meer begrip hebben dan je denkt. Ouders willen hun kinderen niet zien falen.

Bel en vraag of je langs mag komen, ga zitten en praat met ze. Als je daar aankomt, vertel ze dan dat je direct gevaar loopt je huis te verliezen.

Ze kunnen een aantal lastige vragen stellen over hoe je in de eerste plaats in deze situatie bent beland. Wees eerlijk. Als u te veel uitgeeft aan uw creditcards, neem deze dan mee en overhandig ze. Vertel ze dat je wilt dat ze ze op een veilige plaats bewaren. Laat ze weten of ze ze hebben, je zult niet in de verleiding komen om geld uit te geven aan dingen die je toch niet echt nodig hebt. Zo weten ze zonder twijfel dat je oprecht bent. En wees beleefd; eis geen geld alleen omdat het je ouders zijn.

Laat hen weten dat u stopt met te veel uitgeven, uit eten gaan en dat u een spaarrekening opent voor alleen uw hypotheekbetalingen. Als u echt eerlijk bent, zullen ze u hoogstwaarschijnlijk een cheque uitschrijven en kunt u de dreiging van een executie nu snel stoppen.