Een persoonlijke lening van $ 30000 vinden met een slechte kredietscore?

$ 30.000 is geen klein bedrag. Voor mensen met een vaste baan en een goede kredietscore is het misschien niet moeilijk om met dit bedrag een lening te krijgen. Wanneer iemands kredietwaardigheid echter laag is, zijn de meeste traditionele financiële instellingen niet bereid om een ​​handje te helpen, omdat ze bang zijn dat de kredietnemer de lening niet kan terugbetalen. Wat kunt u doen als u een groot bedrag aan medische rekeningen moet betalen?

Ik zal enkele handige manieren met u delen om het fonds te verkrijgen dat u nodig heeft.

• Allereerst moet u begrijpen dat $ 30.000 als een groot bedrag wordt beschouwd. Aangezien uw krediet slecht is, wordt u geadviseerd geen tijd te besteden aan het indienen van uw aanvraag bij de traditionele banken. Ik ben er vrij zeker van om te zeggen dat uw aanvraag zal worden afgewezen door de kredietverstrekkers. Als u momenteel werkt, moet u bij uw werkgever navragen of er een bedrijfslening beschikbaar is voor werknemers.

• Als uw bedrijf geen financiële hulp biedt aan personeel, wordt u aangeraden om een ​​snelle lening aan te vragen bij de niet-bancaire kredietverstrekkers om met succes naar fondsen te zoeken. Over het algemeen zijn er veel kredietverstrekkers die een snelle lening aanbieden aan mensen zonder kredietcontrole. Houd er echter rekening mee dat de rente die in rekening wordt gebracht zeker veel hoger is dan bij de reguliere lening. Om uw financiële last te verminderen, moet u een onderpand verstrekken of een mede-ondertekenaar met een goede kredietscore zoeken, zodat de kredietverstrekkers de rente kunnen verlagen.

• Als er niemand is die uw medeondertekenaar kan zijn en u heeft geen onroerend goed om als onderpand te dienen, maakt u dan nog kans op een lening? Het antwoord is nog steeds positief. Zoek een andere leningverstrekker, namelijk de kredietunie. Als u lid bent van een kredietvereniging, kunt u uw kredietvereniging raadplegen om de procedure voor het aanvragen van een lening te weten te komen. In de VS bieden bijna alle kredietverenigingen financiële steun aan hun leden tegen lage rentetarieven.

• Het kan zijn dat u met uw huidige financiële situatie niet voldoende geld kunt krijgen. Als u echt $ 30.000 nodig heeft, kunt u op zoek gaan naar een betrouwbaar gelicentieerd pandjeshuis om u te helpen. Verpand je waardevolle spullen tijdelijk om geld in te zamelen. U kunt uw items terugkrijgen nadat u door uw financiële problemen bent gegaan.

Schaam je niet voor je credit score. Hoe slecht uw situatie ook is, zolang u een sterke vastberadenheid en een sterke wil hebt, weet ik zeker dat u het fonds met succes kunt verkrijgen.