Een paar manieren om die dure voorschotkosten te vermijden

Bent u op dit moment op zoek naar wat snel geld om uw persoonlijke problemen op te lossen? Kijk naar het verkrijgen van een voorschotlening. Ze werken omdat ze een stuk goedkoper zijn dan een vergoeding voor teruggestuurde cheques en andere programma’s voor debetstand. Bovendien zijn ze voor sommige mensen hun enige optie om snel en gemakkelijk een lening te krijgen.

Wat er gebeurt bij een lening in contanten, is dat het bedrijf waarmee u zaken doet, u de hoeveelheid contant geld geeft die u nodig hebt. Vervolgens schrijft u een persoonlijke cheque uit die aan hen moet worden betaald voor het bedrag dat u hebt geleend, samen met een vergoeding. Elektronische opnames van betaalrekeningen zijn ook beschikbaar.

Deze contante leningen zijn meestal kleine leningen die slechts van korte duur zijn, maar ze hebben meestal hoge rentetarieven, afhankelijk van de geldschieter waarmee u in zee gaat. Ze worden slechts voor korte perioden afgesloten, in de trant van één tot vier weken en de kosten zijn normaal gesproken een percentage van het geleende bedrag. Ook worden er extra kosten in rekening gebracht als u uw lening niet op tijd terugbetaalt.

Hier zijn een paar manieren waarop u uzelf kunt helpen door de beste kasvoorschotleningen en de laagste kosten te vinden:

  • Het is veel gemakkelijker om in aanmerking te komen voor leningen zonder krediet, waardoor veel mensen in de verleiding komen om een ​​groter bedrag te lenen dan ze ooit kunnen terugbetalen. Dit brengt me bij mijn eerste advies en dat is om alleen te lenen wat je nodig hebt. Dit houdt het saldo en de kosten handhaafbaar laag. Als uw saldo laag is, hoeft u zich nooit zorgen te maken over hoge financieringskosten.
  • De volgende manier om hoge kosten te vermijden, is door simpelweg kleinere bedragen te lenen. Als u een lening in contanten nodig heeft, houd deze dan laag. Doe een beroep op enkele goede vrienden of familieleden om een ​​kortlopende lening aan te vragen. Het is geld om terug te betalen zonder de kosten en boetes. Als u een klein bedrag van hen kunt krijgen, betaalt u minder rente terug op een lening.
  • Kijk rond voor een paar verschillende kredietinstellingen voor contante voorschotten en kijk welke soorten kosten zij in rekening brengen. Bedrijven voor contante leningen brengen u gemiddeld $ 15 tot $ 20 in rekening voor elke $ 100 die u neemt. Kies nooit het eerste bedrijf dat u in het telefoonboek of het eerste zoekresultaat op Google ziet. Neem zelf contact op met elk van de bedrijven en vraag naar hun leningskosten, wanneer de lening moet worden betaald en hoe lang de leningen duren. Nadat u al uw antwoorden hebt gekregen, maakt u een beslissing over uw nieuw gevonden informatie en welke de laagste financiële vergoeding biedt.
  • Het belangrijkste dat u absoluut moet doen, is de volledige lening afbetalen voordat deze vervalt. De meeste kasvoorschotleningen zijn binnen twee weken opeisbaar. U kunt dus maar beter een plan hebben om dat plan binnen een paar dagen tot een week terugbetaald te krijgen. Er zijn zelfs een paar plaatsen die u lagere financieringskosten in rekening brengen als u leningen eerder aflost.
  • Leners die te laat betalen, betalen vaak extra rente. Het is belangrijk om de leningsovereenkomst door te lezen voordat u er een aanvraagt. In die overeenkomst vindt u de uitleg over de vergoedingen voor te late betaling.
  • Er zullen momenten zijn waarop u de lening niet op tijd kunt terugbetalen op de vervaldatum. Als dat het geval is, dient u contact op te nemen met een vertegenwoordiger van het geldvoorschotbedrijf. Ze kunnen u helpen een nieuwe vervaldatum vast te stellen in plaats van u een hoge te late vergoeding in rekening te brengen. De kans is groot dat ze een hogere aanvullende rente gaan toepassen, maar het zal nog steeds niet zo erg zijn.