Een lening voor een klein bedrijf aanvragen: tips om u te helpen uw kansen op goedkeuring te vergroten

Om uw bedrijf van de grond te krijgen of te kunnen blijven runnen, moet u de financiering kunnen krijgen die u nodig heeft. Het is niet gemakkelijk om aan dat geld te komen, vooral als je geen zakelijke ervaring hebt en geen erg goede kredietscore hebt. Er zijn dingen die u kunt doen om uw kansen op goedkeuring te vergroten. Hier zijn een paar tips voor het aanvragen van een kleine zakelijke lening:

• Schrijf een gedetailleerd businessplan waarin u uitlegt waarom u het geld precies nodig heeft, hoe u het geld wilt uitgeven en wat u gaat doen om het terug te betalen. Vooral het laatste deel is belangrijk, omdat je moet aantonen dat je winst kunt maken en dat je met die winst de geldschieter met rente kunt terugbetalen.

• Onderzoek de verschillende soorten leningen en bepaal naar welke u de aanvraag het beste kunt sturen. De SBA-leningen worden gedekt door de Amerikaanse Small Business Administration, maar ze hebben doorgaans strikte toelatingseisen. Er zijn termijnleningen die worden aangeboden door financiële instellingen zoals kredietverenigingen en banken, en kunnen variëren van kortetermijn- tot langetermijnoplossingen. Andere opties zijn onder meer kredietlijnen, contante voorschotten van verkopers, microleningen, crowdfunding, enz.

• Op een bepaald moment wanneer u leert hoe u een lening voor een klein bedrijf moet aanvragen, moet u de tijd nemen om uw kredietgeschiedenis en score te bekijken. Als uw bedrijf minder dan drie jaar bestaat, heeft u waarschijnlijk niet veel kredietgeschiedenis. Mogelijk moet u uw persoonlijke kredietgeschiedenis gebruiken, en als deze niet erg goed is, kunt u problemen ondervinden bij het verkrijgen van goedkeuring. Bekijk de kredietrapporten en overweeg om samen te werken met een kredietreparatiebureau dat u kan helpen eventuele fouten te verwijderen en enkele problemen op te lossen.

Meer tips over het aanvragen van een lening voor een klein bedrijf

• Vergelijk verschillende aanbiedingen en voorwaarden. Kies minimaal 3 kredietverstrekkers die voor jou de ideale voorwaarden lijken te bieden. Als u niet de tijd neemt om meerdere opties te bekijken, loopt u mogelijk een lagere rente mis. Vraag echter niet TE veel leningen aan, omdat dit uw credit score kan schaden.

• Lees recensies over elke geldschieter die u overweegt om te zien wat andere bedrijven van vergelijkbare grootte van u over hen zeggen. Welke kredietverstrekker lijkt een goede rating te hebben bij bedrijven in uw branche? Welke hebben een solide financiële positie?

Nu u weet hoe u een lening voor kleine bedrijven moet aanvragen, kunt u beginnen met het opstellen van al uw kredietinformatie en rapporten en een goed bedrijfsplan opstellen. Begin met een bedrijf als US Business Funding, dat een A+ rating heeft met de BBB.