Een auto vinden voor uw groeiende gezin

Als uw gezin een nieuwe aanwinst verwacht, is er genoeg te doen. Naast de vele andere voorbereidingen die u treft voor uw nieuwe aankomst, moet u wellicht uw voertuigkeuze overwegen. Sedans, toerwagens en hatchbacks zijn goede opties voor gezinsauto’s omdat ze meer passagiersruimte en extra ruimte in de kofferbak bieden voor luiertassen en kinderwagens. En natuurlijk bent u op zoek naar een praktische en veilige auto tegen een betaalbare prijs.

Aandachtspunten voor uw gezinsauto

– Veiligheid – Ongetwijfeld staat veiligheid voorop bij het kopen van een gezinsauto. Kijk bij het onderzoeken van uw auto-opties naar de ANCAP-veiligheidsclassificaties, deze geven u een goed idee van de best presterende nieuwe automodellen als het gaat om veiligheid. Ondertussen gebruikt de USCR prestatiegegevens uit de echte wereld om de veiligheidsprestaties van gebruikte automodellen te beoordelen.

U zult ook op zoek gaan naar kindspecifieke veiligheidsvoorzieningen zoals kindersloten en de juiste bevestigingsmiddelen voor het installeren van auto- en stoelverhogers. De federale wet vereist nu dat alle kinderen onder de zeven jaar vastgezet moeten worden op een geschikte stoel tijdens het rijden in een voertuig.

– gemak – Voor een plezierige gezinsvakantie bent u op zoek naar een voertuig dat is ontworpen met het oog op ruimte en comfort. Bedenk hoe de auto in verschillende rijomstandigheden rijdt en investeer in comfortabele en ruime interieurs, die vooral waardevol zullen zijn naarmate uw kinderen ouder worden.

– Veelzijdigheid – Een goede gezinsauto hoeft niet de minibus te zijn die iconisch is geworden voor ‘voetbalmoeders’. Zoek in plaats daarvan naar een voertuig dat meer veelzijdigheid biedt en zich aanpast aan uw veranderende levensstijl.

– Amusement – Met entertainment worden die lange autoritten met het gezin gemakkelijker. Veel nieuwe gezinsauto’s bevatten nu dvd-spelers en cd- en muziekopties. Als u op zoek bent naar een ouder model, kan het de moeite waard zijn om te investeren in persoonlijke entertainmentapparatuur, zoals mobiele tablets of draagbare dvd-spelers.

– levensstijl – Wees praktisch over uw levensstijl en kies een auto die past bij waar en hoe u woont. Stadsbewoners geven misschien de voorkeur aan een middelgrote sedan boven een grotere SUV.

Neem de tijd om uw onderzoek te doen om een ​​model te vinden dat de vakjes aanvinkt. Of het nu uw eerste aankoop van een gezinsauto is of uw vijfde, zorg ervoor dat u al uw opties vergelijkt als het gaat om autoleningen. Praat met een autofinancieringsexpert en krijg de auto die past bij de behoeften van uw gezin.