Directe Payday Lenders Online: betaaldaglening of creditcard?

Directe geldschieters online bieden een waardevolle hulpbron voor consumenten die in moeilijke economische tijden op korte termijn financiële moeilijkheden ondervinden. Wanneer een auto kapot gaat, een tand moet worden gevuld of de rekeningen hoger zijn dan verwacht, kan een voorschot op uw salaris een betere optie zijn dan naar een creditcard te grijpen. Het hebben van opties helpt ons om goede keuzes te maken, maar als het om geld gaat, is het belangrijk om al uw opties te kennen en te weten wat voor effect uw keuzes zullen hebben op uw financiën.

Hoewel creditcards misschien “gemakkelijk” lijken, kan het juist het tegenovergestelde zijn om ze af te betalen nadat u er een te vaak op hebt vertrouwd. Natuurlijk kan de beslissing die u neemt een economische kwestie zijn. Het gebruik van plastic krediet is een optie, maar denk eraan, tenzij u rentekosten wilt maken, moet u het bedrag dat u in rekening brengt volledig terugbetalen wanneer u uw afschrift ontvangt. Als u dit niet kunt doen, zal uw saldo alleen maar groeien naarmate de rente (en mogelijke kosten) in de loop van de tijd worden verhoogd. Van creditcards is bekend dat ze enkele van de hoogste rentetarieven van alle soorten krediet hebben en er uiteindelijk toe kunnen leiden dat u voor iets dubbel betaalt, afhankelijk van hoe lang het duurt voordat u ze hebt afbetaald. Hoewel de creditcardmaatschappijen niets doen om u te ontmoedigen om ‘het in rekening te brengen’, kunt u uzelf financieel in een gevaarlijke positie brengen. Dit soort krediet kan uiteindelijk uitmonden in schulden op lange termijn, terwijl u eigenlijk alleen maar kortetermijnhulp wilde.

Snelle contante flitskredieten kunnen daarentegen helpen bij noodgevallen, maar sluiten de deur voor een open kredietlijn wanneer ze op verantwoorde en verstandige wijze worden gebruikt. Dit soort kleine-dollarleningen zijn bedoeld om snel te worden verworven en afbetaald; strikt voor tijdelijke financiële behoeften. Terwijl creditcardmaatschappijen slechts een minimale betaling per maand eisen, waardoor u mogelijk maanden of zelfs jaren schulden bij hen hebt, vereisen betaaldagleningen dat u terugbetaalt wat u leent de volgende keer dat u wordt betaald. U kunt dus die last minute rit naar de tandarts of die onvoorziene autoreparatie verzorgen wanneer dat nodig is, maar u kunt het geleende zo snel mogelijk terugbetalen. Zo vaak lijkt het alsof deze financiële ongelukken een paar dagen voor de betaaldag gebeuren, wanneer er niets meer te halen valt van uw bankrekening. Er zijn zelfs momenten waarop een energierekening of verzekeringspremie verschuldigd is voordat u wordt betaald, omdat de factureringscyclus niet in de juiste volgorde staat met uw betalingscyclus. Overgaan op een persoonlijke lening is misschien net de boost die uw chequeboek nodig heeft om u te helpen totdat uw salaris op de bank gaat.

Er is ook de kwestie van de vergoedingen en/of late kosten die op uw creditcard kunnen worden geplakt als u niet in staat bent om uw saldo op tijd te betalen. Als deze kosten die door uw creditcardmaatschappij worden berekend hoger zullen zijn dan die van een persoonlijke lening, kan het verstandiger zijn om een ​​kortlopende lening af te sluiten bij een persoonlijke kredietverstrekker en deze snel af te betalen in plaats van een klein fortuin in rekening te brengen. omdat het zo lang duurde om die creditcard af te betalen.

Het komt neer op? Er zullen momenten zijn waarop het gebruik van uw creditcard de meest geschikte keuze is voor uw specifieke financiële scenario. Houd er rekening mee dat het elke maand afbetalen van het saldo essentieel is voor een succesvol beheer van uw uitgaven. Zo kunt u uw tegoed in uw voordeel gebruiken terwijl u voor die last minute rekening of noodkosten zorgt. Als u echter op zoek bent naar snel geld maar niet naar uw creditcard wilt, kan het zoeken naar de hulp van directe geldschieters op de lange termijn de meest economische keuze zijn.