Dingen om te overwegen voordat u overgaat tot lease Afkoopfinanciering

Op de snelle wegen van het leven kan niemand zich voorstellen zonder zijn auto te leven. U kunt gemakkelijk in uw droomauto rijden als u deze leaset.

Uw leasemaatschappij geeft u ook de mogelijkheid om de leaseauto te kopen. Er zijn twee soorten autolease-buy-outs of uitbetalingen:

1) Huurkoop afkoop (bij einde huurperiode)

2) Vroegtijdige afkoop (tijdens de leaseperiode)

Uw leaseauto kopen is altijd beter dan een gebruikte auto kopen bij een voor u volkomen onbekende dealer. U kent de historie van de auto en als u deze goed heeft onderhouden, dan is dat voordelig voor u.

Ook als u de kilometerbeperkingen hebt overschreden en niet de exorbitante extra kosten wilt betalen, is uitkopen erg handig.

Voor het kopen van de auto heeft u een autolening nodig. Maar daarvoor is het essentieel dat je een paar dingen in overweging neemt. Voorkomen is beter dan genezen, toch?

Lees het document aandachtig

U moet voorzichtig zijn bij het omgaan met financiële zaken. Als uw bedrijf een early buy-out niet toestaat, is het niet verstandig om ervoor te gaan. De reden is dat je zware boetes of extreem dure opzegvergoedingen moet betalen. Lees daarom de huurovereenkomst goed door.

De staat van de auto

Controleer tijdens het leasen van een leaseauto zorgvuldig de staat van de leaseauto.

Als je het goed hebt onderhouden, hoef je je er geen zorgen over te maken. Maar als de leaseauto veel is afgeschreven, heeft kopen geen zin.

Begrijp de aankoopoptieprijs/restwaarde

Uw leaseovereenkomst heeft een “Koopoptieprijs” die wordt vastgesteld door de leasemaatschappij. Dit is de prijs die u moet betalen als u besluit de leaseauto te kopen.

De prijs wordt vastgesteld rekening houdend met de waarde van de auto aan het einde van de leaseperiode en een extra aankoopvergoeding.

Vergeet niet te kijken hoe uw leasemaatschappij uw betalingen regelt. Weinig bedrijven beschouwen initiële betalingen op de auto als rentebetalingen in plaats van betalingen op basis van het principe. Het kan dus zijn dat u veel meer verschuldigd bent dan de restwaarde.

Vergelijk de restwaarde met de marktwaarde

U heeft alleen voordeel als de marktwaarde hoger is dan de restwaarde van de auto. U kunt de marktwaarde bepalen met behulp van Kelly Blue Book of een andere website die authentieke gegevens biedt. Is de auto lager getaxeerd dan de restwaarde, dan kunt u het leasecontract beter beëindigen en op zoek gaan naar een andere auto.

Onderhandelen voor de prijs

Niet iedereen weet dat de prijs bespreekbaar is. Ook de leasemaatschappij is in het voordeel met de uitkoop.

Het bedrijf zal profiteren van de buy-out omdat het de auto niet voor een zeer lagere prijs op een veiling hoeft te verkopen. Het koopt ook de restverzekering die elk verschil tussen de prijs van de auto en de restwaarde vergoedt. Dus vergeet niet om een ​​goede deal te sluiten met het bedrijf, want het zal er op geen enkele manier onder lijden.

BESCHIKBAAR GEMAKKELIJKE FINANCIERING VOOR LEASE BUYOUT

Lease buy-out financiering is net hetzelfde als het financieren van een gebruikte auto. U kunt ofwel dealerfinanciering kiezen of naar een financiële instelling gaan. U kunt ook gebruikmaken van financiering van verschillende online financieringsmaatschappijen.

Het leenproces is niet veel anders. Lenders zullen uw kredietscore bekijken en beslissen tegen welke rentetarieven u de lening van hen ontvangt.

Nu bent u in het voordeel als u een goede kredietscore heeft, maar u kunt zelfs een kredietverstrekker vinden met een slechte kredietgeschiedenis. In dat scenario moet u naar iemand gaan die gespecialiseerd is in leningen met een slechte kredietwaardigheid, samen met lease-buyout-leningen.

Lease buy-out leningen zijn zeer gemakkelijk te krijgen. Dus als de leaseperiode afloopt en je de auto echt leuk vindt, ga dan voor lease buy-out. Gebruik een gemakkelijke lening en rijd met uw eigen auto.