Dealers in auto’s

Je wilt een auto, je weet wat je wilt, waar ga je heen om de speciale te vinden, dealers in auto’s lijkt de juiste plek, maar laten we eens kijken naar wat we vinden in dit enorme mijnenveld.

Zoals in veel lagen van de bevolking, zijn er veel soorten die voorkomen bij een bezoek aan de dealers in scenario, de zeer goede, de zeer dure, de kromme, de goedkoopste, de hier vandaag verdwenen morgen en ze willen allemaal uw geld, en tegen op dit moment, kredietcrisis, zijn ze wanhopig.

Dus het is nu een goed moment om een ‚Äč‚Äčauto te kopen, nou ja en nee. Als je het geld hebt, kun je naar autodealers gaan en een heel goede deal sluiten, maar dat hangt er wel van af of je het geld hebt.

Leningen zijn moeilijker te vinden, er is niet hetzelfde bedrag beschikbaar, noch zijn de rentetarieven gunstig, autodealers kunnen niet langer garanderen dat er een lening beschikbaar is, als uw kredietwaardigheid een paar vragen heeft, en dan een lening wellicht niet aanstaande.

U heeft een inruil, hij is smetteloos, volledige onderhoudshistorie aanwezig, lage kilometerstand, ook een eenmanszaak en autodealers zullen wanhopig zaken met u willen doen? Nou, op dit moment niet, ze hebben net de slechtste autoverkoopmaanden sinds 1966 achter de rug.

Te weinig kopers voor te veel auto’s, nieuw of gebruikt, hebben ervoor gezorgd dat autodealers hun broekriem aanspannen, ze zullen je auto inruilen, maar de prijs die ze je kunnen bieden als onderdeel van een deal, zal je niet op een belachelijk gelukkige manier doen glimlachen , kunnen ze het zich niet veroorloven om enig risico te nemen bij het doorverkopen van uw op het punt staande trots en vreugde te worden verhandeld.

De beste deal die u kunt krijgen, is om alle autodealers te negeren door uw auto particulier te verkopen, en als deze dan tegen een acceptabele prijs aan u wordt verkocht, ga dan als contante koper naar de dealer en u zult in staat zijn om het koopje van uw maar wees niet verbaasd over de witwascontroles!

Nog een serieuze opmerking, als u handelt met de dealers in auto’s, zorg ervoor dat ze een goede naam hebben, geef een solide garantie, een nog bestaande fabrieksgarantie is goed, als u iets vermoedt, loop weg, op dit moment in auto kopen is de wereld uw oester, je moet echt alleen het beste kopen voor de laagste prijs die je kunt krijgen.

Ik hoop dat je dit een beetje nuttig vindt en wanneer je rijdt, alsjeblieft, alsjeblieft, draag alsjeblieft een veiligheidsgordel.