De voordelen van het krijgen van een ongedekte zakelijke lening voor uw bedrijf

Als u simpelweg niet over het extra geld beschikt om uit te geven, kunt u een ongedekte zakelijke lening afsluiten. Dit soort leningen is een positief alternatief voor mensen die een bedrijf hebben – sommige bedrijven zorgen ervoor dat het geld binnen 24 uur na de aanvraag beschikbaar is. Houd er rekening mee dat zakelijke leningen anders zijn dan persoonlijke leningen – dit soort leningen zijn alleen bedoeld voor zakelijke redenen.

Gemakkelijker te verkrijgen dan beveiligde zakelijke leningen

Een ongedekte zakelijke lening is gemakkelijker te verkrijgen dan een beveiligde zakelijke lening. Dit komt omdat uw bedrijf geen zekerheden vooraf hoeft te stellen.

Geen onderpand met ongedekte zakelijke lening

Met een beveiligde lening kunnen kredietverstrekkers het onderpand van u afnemen als u de lening niet terugbetaalt. Als u echter in gebreke blijft bij een ongedekte zakelijke lening, kan de geldschieter de eigendommen van uw bedrijf niet nemen, tenzij ze een gerechtelijk bevel krijgen.

De rechtbank kan ongedekte leningen kwijtschelden bij het indienen van een faillissement

Als uw bedrijf om de een of andere vreemde reden faillissement moet aanvragen (we hopen dat dit nooit gebeurt), kan de rechtbank die ongedekte leningen kwijtschelden. Het is echter niet normaal voor hen om een ​​beveiligde lening af te lossen.

Snelle doorlooptijd

Bij de meeste kredietverstrekkers, zolang u in aanmerking komt voor de lening, heeft u binnen een paar werkdagen contant geld beschikbaar. Bij banken daarentegen kan het weken duren voordat je het geld ziet dat je nodig hebt.

Creditscores tellen niet mee

Als u een bedrijf bent dat een ongedekte bedrijfslening/zakelijke lening aangaat, tellen uw kredietscores niet mee. De kwalificatie is gebaseerd op uw bedrijf – als u een sterk bedrijf heeft, zou u geen probleem moeten hebben om geld van een geldschieter te krijgen.

Betalingen worden aangepast

Het bedrag dat u dagelijks moet terugbetalen, hangt af van de winst die uw bedrijf heeft gemaakt. Dit betekent dat het terugbetaalde bedrag zich zal aanpassen aan zowel trage als winstgevende tijden. Deze techniek maakt het gemakkelijk om het geld terug te betalen, zonder tegelijkertijd failliet te gaan.

Onbeperkt financieringspotentieel

Als de omzet voor uw bedrijf toeneemt of als u gewoon meer geld nodig heeft voor uw bedrijf, kunt u meer geld aanvragen, zolang u maar een goede reputatie heeft.

Zoals u ziet, zijn er veel factoren om een ​​ongedekte zakelijke lening te krijgen om uw bedrijf in moeilijke tijden te helpen. Vrijwel elk gevestigd bedrijf, ongeacht de branche, kan in aanmerking komen voor deze vorm van lening. De meeste bedrijven hebben een korte aanvraag die u moet invullen om te bepalen of u in aanmerking komt voor het geld.