De voordelen van consolidatie van particuliere studieleningen

Heeft u moeite met het regelen van uw afbetalingen van uw lening?

Dit geldt vooral als je toevallig meerdere studieleningen hebt. Dus wat doe je als je manier van betalen zo’n last wordt voor je levensstijl?

Consolidatie van studieleningen kan het antwoord zijn op uw problemen. Het consolideren van uw schulden kan uw maandelijkse betalingen aanzienlijk verlagen, zodat u het beter kunt betalen. Dit lost ook automatisch uw problemen met het beheer van leningen op, aangezien u slechts één geldschieter betaalt.

Wat zijn de andere voordelen voor het consolideren van studieleningen?

Welnu, zoals gezegd, je krijgt een verlaging van je maandlasten en hierdoor heb je kamers voor andere uitgaven of kun je beginnen en voor jezelf sparen.

Als u een goede of verbeterde kredietwaardigheid heeft, kunt u uw rente laten verlagen. Andere leninghouders zullen uw rentetarief niet verlagen, zelfs niet als uw kredietwaardigheid is verbeterd.

Aangezien schuldconsolidatie is gebaseerd op kredietscores, kunt u een aanvraag indienen bij een medeondertekenaar met superieure kredietbeoordelingen. Als u bent goedgekeurd, ontvangt u lagere APR-leningen.

Weet u dat u met consolidatieleningen uitstel kunt aanvragen?

Er is een uitstel van 36 maanden voor militairen die in actieve dienst zijn en een uitstel van 48 maanden voor stagiaires en medisch/tandartsassistenten.

Niet-gegradueerde leners krijgen een terugbetalingstermijn van 25 jaar met de laagst mogelijke maandelijkse betalingsverplichtingen. Graduate leners krijgen tot 30 jaar om terug te betalen. En wat is het beste aan consolidatie van studieleningen?

Er zijn geen boetes voor vooruitbetaling. Betalingen die de geplande betalingen overschrijden, gaan rechtstreeks naar de opdrachtgever.