De voor- en nadelen van anticipatieleningen voor belastingteruggave

Anticipatieleningen voor belastingteruggave bieden een manier om sneller toegang te krijgen tot het verschuldigde geld van een belastingteruggave dan wanneer u zou wachten tot de IRS de terugbetaling verwerkt. In wezen zijn het kortlopende leningen tegen de verwachte inkomsten uit een belastingteruggave.

Of dit type lening voor u geschikt is of niet, hangt af van uw persoonlijke omstandigheden. Hoewel een anticipatielening voor belastingteruggave u ongetwijfeld vrijwel onmiddellijk toegang geeft tot het geld dat u van de overheid verschuldigd bent, zijn er ook enkele nadelen waarmee u rekening moet houden.

De voordelen

Het belangrijkste voordeel van een terugbetalingslening is dat u het geld dat u verwacht te ontvangen van uw belastingteruggave beschikbaar heeft om eerder te besteden. Dit type kortlopende lening wordt meestal zeer snel verwerkt en u kunt uw geld binnen enkele dagen op uw betaalrekening hebben. Dat kan vooral handig zijn als u dringende rekeningen moet betalen en niet kunt wachten tot de terugbetaling via de gebruikelijke kanalen binnenkomt.

De nadelen

Het belangrijkste nadeel van dit soort leningen is dat er rente en kosten in rekening worden gebracht, die behoorlijk hoog kunnen zijn, en dat het bedrag dat u van uw terugbetaling ontvangt, zal verminderen. Het is belangrijk dat wanneer u dit type kortlopende lening aanvraagt, u zich er volledig van bewust bent dat het een lening is en dat het niet, zoals sommige advertenties u doen geloven, een middel is om uw belastingteruggave sneller te laten verwerken.

Een ander potentieel nadeel dat consumenten bij dit type lening moeten kennen, is dat, als de belastingteruggave wordt uitgesteld of de IRS de terugbetaling weigert, de lening nog steeds openstaat en nog steeds moet worden terugbetaald.

Wanneer is een vooruitbetalingslening geschikt?

Zoals bij alle soorten leningen, hangt de noodzaak van een anticipatielening af van uw eigen omstandigheden. Als u het geld niet dringend nodig heeft, kunt u beter wachten tot de terugbetaling op de normale manier is verwerkt dan geld uitgeven aan de kosten en de rente van een lening.

Aan de andere kant, als u dringend geld nodig heeft en u bereid bent iets minder van uw teruggave te ontvangen dan u aanvankelijk had verwacht, zou een fiscaal anticipatielening dat geld binnen enkele dagen voor u beschikbaar maken.

Winkelen

Als u besluit een lening aan te vragen in afwachting van belastingteruggave, is het beter om rond te shoppen in plaats van de eerste lening aan te gaan die u ziet staan ​​of de lening die uw accountant u aanbiedt. Er zijn veel leningmaatschappijen die dit soort financiering verstrekken en de rentetarieven en vergoedingen kunnen aanzienlijk variëren, dus een leningafstemmingsservice is vaak de beste optie, omdat u een lening door meer dan één geldschieter kunt krijgen, in welk geval, u kunt zoeken naar de beste deal die beschikbaar is.

Het is altijd belangrijk bij het aangaan van een lening, inclusief anticipatieleningen voor belastingteruggave, dat u de algemene voorwaarden zeer aandachtig leest en dat u begrijpt wat de kosten van de lening zullen zijn en wanneer de lening moet worden terugbetaald.