De Omgekeerde Hypotheek – Vast of Aanpasbaar – Welke voor u werkt en hoe te bepalen

Als u eerder in uw leven een hypotheek heeft gehad, weet u dat toen u een hypotheek aanging, dit een pandrecht op uw woning was. Terwijl u het betaalde en het afbetaalde, ontving u een genoegdoening van het pandrecht en was uw huis gratis en duidelijk. Welnu, de Omgekeerde Hypotheek is het tegenovergestelde van hoe het voorheen werkte. Aangezien u geld leent op basis van drie verschillende zaken 1. De huidige getaxeerde waarde van uw woning. 2. De leeftijd van de jongste van ten minste 62 jaar. 3. De actuele rente.

Deze drie dingen bepalen het geld dat beschikbaar is voor de persoon, hoe ouder de persoon, hoe meer geld er voor u beschikbaar is. Nu dit is voltooid, gaat u naar wat de afsluiting wordt genoemd. Alle documenten worden ondertekend en notarieel bekrachtigd en afgeleverd bij de geldschieter, de hypotheek en de nota worden geregistreerd, net als voorheen en dan wordt het geld ofwel uitbetaald of als u ervoor kiest, wordt het geld op een kredietlijn geplaatst. Nogmaals, afhankelijk van de manier waarop u ervoor heeft gekozen om het geld te ontvangen.

Dus hoe weet u welke manier u moet kiezen om het geld te ontvangen?

Om er echt achter te komen welke manier voor u werkt, moet u de onmiddellijke behoefte en de behoeften op de lange termijn bepalen. Als u in nood bent of al het geld nu in één keer wilt hebben of als u op dit moment een grotere hypotheek op uw huis heeft of als u zich meer op uw gemak voelt om te weten waar het leningsaldo zich op elk moment bevindt, moet u ervoor kiezen om een hypotheek met vaste rente hebben. De regels van de vaste rente zijn dat u alle opbrengsten minus alle sluitingskosten moet nemen op het moment van de sluiting.

Als u op korte en lange termijn behoeften heeft, wilt u ervoor kiezen om de hypotheek met aanpasbare rente te hebben. Binnen de verstelbare hypotheek heb je mogelijkheden die bij de vaste rente niet beschikbaar zijn.

1. Forfaitair bedrag.

2. Deelbedrag met een kredietlijn.

3. Kredietlimiet die in de loop van de tijd zal groeien

4. Ambtstermijn, een vast bedrag voor het leven

5. Een termijnbetaling die een bedrag zou zijn van een bepaald aantal jaren.

6. Of een combinatie van bovenstaande tot het totaal beschikbare bedrag.

Het instelbare tarief heeft alle opties en ze kunnen op elk moment worden gewijzigd, het bedrag dat u niet opneemt, wordt pas toegevoegd aan het geleende saldo als het wordt opgenomen.

Het maken van een keuze voor het vaste of het verstelbare moet worden bepaald bij het aanvragen van de lening. Een senior die een Reverse wil of moet doen, moet zijn huidige en toekomstige behoeften kunnen bepalen. Als u besluit een vaste rente te nemen, kunt u de voorwaarden niet wijzigen en moet u al het geld uit de hypotheekopbrengst halen.

Om te bepalen welk programma voor u het beste werkt, moet u een lijst maken van uw huidige schulden en moet u weten wat u op dit moment nodig heeft. Ook als u de controle over het geld wilt nemen en het vandaag wilt gebruiken en niet wilt plannen voor de toekomst binnen het Omgekeerde Hypotheekprogramma.

Dit is het mooie van de Reverse: u bepaalt hoe, wanneer en waarom niemand u kan vertellen hoe u het geld moet opnemen of welk programma het beste bij u past. Een goede professional kan met u om de tafel gaan zitten en u helpen de juiste beslissing te nemen. Het maakt geen verschil in de kosten van de lening vooraf welk programma u besluit te nemen, behalve het gereserveerde geld voor de maandelijkse onderhoudskosten. Verder zijn de kosten van de lening voor elk programma precies hetzelfde! De beste manier om te bepalen wie u uw hypotheek wilt doen, is de persoon en het bedrijf die er voor u is en u kan helpen en begeleiden bij het maken van uw keuzes op basis van uw eigen behoeften en omstandigheden en met wie u zich prettig voelt om mee samen te werken. de tijd.