De Home Equity Lening – Kunt u geld verdienen?

Zoals met zovelen van ons over de hele wereld, wordt het schijnbaar moeilijker om dagelijks geld te vinden en liquiditeit om dingen te betalen plaatst ons steeds meer in het land van leners! Dit landschap is bezaaid met consumenten die hulp nodig hebben bij alles, van verbeteringen aan het huis tot de opvoeding van hun kind.

Wanneer u echter de zeer populaire home equity-lening aanschaft, kunt u dan geld verdienen aan de transactie of is dit onmogelijk? Hoewel de meeste mensen deze transactie niet zien als een mogelijke manier om geld te verdienen, laten we de manieren onderzoeken waarop dit mogelijk zou zijn.

De meesten van ons weten dat er bepaalde investeringen zijn die veel beter zijn dan andere, toch? Dat gezegd hebbende, er zijn er ook die de rest van het pakket in de schaduw stellen, en wanneer ze op de juiste manier worden gebruikt, een gezond rendement op die investering kunnen opleveren. Wat zijn ze? Er zijn er een handvol en ze zijn direct gerelateerd aan de verbetering van uw huis!

Ja, u kunt letterlijk een vrij lage vastrentende overwaarde lening of tweede hypotheek krijgen; en een veel groter rendement zien als u dit geld neemt en dit geld herinvesteert in projecten voor woningverbetering die de vergoedingen en rentetarieven die aan de lening zelf zijn gekoppeld, zullen vervangen.

Deze upgrades omvatten met name de ‘grootvader’, landschapsarchitectuur, het bijwerken van de keuken en badkamer, het schilderen van het interieur en vloeren, al dan niet tapijt. Het werfwerk kan een verbluffend rendement van 400% op de investering opleveren en mogelijk meer. Zoals u kunt zien, zou een rente van slechts 4-7% volledig worden afgeschaft met een goede verbetering. Bad en keukens zijn altijd een geldmaker en wanneer u dit deel van uw huis opwaardeert, ziet u waarschijnlijk een ‘ROI’ van 150-200%.

Bovendien is een van de meest over het hoofd geziene verbeteringen die u geld kunnen opleveren met een huisupgrade, sanitair en zelfs elektrische werkzaamheden. Ja, dit zijn upgrades die deel uitmaken van het gedocumenteerde verbeteringengebied; waar u de vorige staat van het sanitair of de bedrading aan de nieuwe kopers moet bewijzen, zodat u de maximale ‘ROI’ kunt zien. Dit kan alleen via bonnetjes en niet moeilijk voor en na foto’s in ‘het lef van je huis’.

Zeker, deze specifieke items om te verbeteren zijn erg leuke geldmakers als je je huis gaat verkopen! Overweeg de haalbaarheid voor uw huidige situatie om vooraf een beslissing te nemen over deze investeringen om uw potentiƫle rendement te maximaliseren.