De beste studentenbankrekening – Weet u welke het is?

Geld nodig? Dan wil je natuurlijk weten op welke bankrekening het beste rood staan ​​voor studenten! Wat maakt een studentenrekening dan anders dan een normale betaalrekening? Simpel gezegd, u krijgt betere tarieven voor rood staan. Er zijn maar een paar banken die 0% op rood staan ​​aanbieden, dus als je waarschijnlijk rood staat, kun je beter deze studentenbankrekeningen nemen.

Een studentenrekening kun je het beste zo snel mogelijk openen als je weet dat je student gaat worden. Solliciteer online en ga naar uw lokale bank met een UCAS-brief. De GRATIS spullen die ze geven met een account zijn het niet waard! Ken je die advertentie van een bank waar de drie jongens de rivier af gaan om te bespreken wat voor gratis spullen ze aan studenten kunnen geven? Ja? Nou vergeet het maar! Freebies zijn bedoeld om nietsvermoedende studenten naar de bank te lokken om ze voor het LEVEN te houden. Ze zullen dan massa’s geld van u verdienen door u hypotheken met een hogere rente te verkopen en niet zo goede spaarrekeningen.

De studentenschuld is waar het is. Een studentenschuld betekent dat je meer geld kunt lenen dan je daadwerkelijk hebt. Dus de vraag is welke studentenbankrekening biedt het meeste geld voor 0%? Het antwoord is: de studentenrekeningen van Halifax Bank of Scotland en NatWest.

Twee waarschuwingen voor jou!

o Leen nooit meer geld dan nodig is. Dit geld moet je uiteindelijk nog terugbetalen! Je wilt dit geld niet voor de gek houden. Het beste kunt u het op de beste spaarrekening zetten.

o Overschrijd niet zonder toestemming de afgesproken debetlimiet voor studenten. Dus dat betekent dat als de bank u slechts een limiet van £ 1000 geeft, u er niet overheen gaat zonder om meer te vragen! Ze brengen je kosten in rekening en het is het gedoe niet waard. Ga naar de bank en vraag om de studentenschuld als je vastzit.

En nog een… Het is niet echt de moeite waard om meer dan één bankrekening te openen. Ten eerste zul je meer schulden krijgen en ten tweede, als een van de banken erachter komt dat ze je account kunnen stopzetten.

Dus wat zijn de beste studentenaccounts? Welnu, u kunt elk jaar tot £ 2.750 rentevrij krijgen met de toprekening, wat buitengewoon goed is als u wat geld wilt verdienen door het op een spaarrekening te zetten. U kunt meer dan £ 130,00 verdienen door uw rekening-courantkrediet voor het hele jaar op de spaarrekening te zetten. Makkelijk geld. Als je al een studentenbankrekening hebt, kun je nog steeds overstappen! De beste studentenbankrekening op de markt is het waard om te krijgen. De enige voorwaarde is dat je je studieschuld op de rekening moet storten, dus houd daar rekening mee! Houd uw financiën op orde!