De aftrek voor huwelijksaanpassing

Het huwelijk is een zegen, maar het brengt altijd uitdagingen met zich mee. Geld kan een gevoelig onderwerp zijn als je het niet eens bent over sparen en uitgeven, en als je schulden hebt, kan het behoorlijk stressvol worden. Als uw schuld zo is gegroeid dat u heeft besloten faillissement aan te vragen, moet u als team samenwerken om een ​​nieuwe start te maken. Hoewel de meeste paren besluiten om samen een aanvraag in te dienen, kan het het beste zijn voor slechts één persoon om een ​​hoofdstuk 7 in te dienen als de partners aanzienlijk verschillende inkomens of schulden hebben. Betekenistest. Om u het beste financiële resultaat te geven en uw vermogen te beschermen, gebruiken we de aftrek voor huwelijkse voorwaarden.

De basis

Faillissement indienen gaat niet alleen over het kwijtschelden van uw schulden; het is ook belangrijk om al het mogelijke te doen om de eigendommen en activa te beschermen waar u zo hard voor heeft gewerkt. Wanneer slechts één echtgenoot faillissement aanvraagt, kunnen we een deel van het inkomen van de niet-aangevende echtgenoot aftrekken dat wordt gebruikt om zijn of haar individuele uitgaven te dekken. We kunnen hun mobiele telefoon, clublidmaatschappen, zakelijke uitgaven en entertainment aftrekken. Bovendien tellen eventuele schulden die alleen op hun naam staan ​​niet mee in uw dossier. Dit kunnen studieleningen, creditcards, autoleningen, verzekeringen of een hypotheek zijn die uitsluitend op hun naam staat. Kinderalimentatie voor hun eigen kinderen die niet bij u inwonen, en de alimentatie die zij betalen, tellen niet mee in uw geval. U kunt ook kosten die u deelt, zoals nutsvoorzieningen of een gezamenlijke hypotheek, splitsen en hun deel aftrekken . Het doel van dit alles is om het totale inkomen dat we gebruiken voor de middelentoets te verlagen, wat het verschil kan betekenen tussen een hoofdstuk 7 of hoofdstuk 13.

Weggegooid papierwerk

Aangezien u gebruikmaakt van de standaardinhoudingen en aftrekposten voor huwelijkse voorwaarden, verstrekt u documentatie aan de rechtbank zodat zij uw zaak gemakkelijk kunnen beoordelen. Documenten moeten overzichtelijk en duidelijk zijn, waaruit blijkt wie verantwoordelijk is voor welke schulden en uitgaven, zodat de rechtbank geen reden heeft om onze gewenste vrijstellingen af ​​te wijzen. Er is geen reden tot bezorgdheid dat uw zaak wordt geseponeerd of dat de curator zelfs faillissementsfraude vermoedt.

Het vinden van een advocaat die kan helpen bij het indienen van al het papierwerk en weet dat uw zaak een deel van de stress bij het indienen van de aanvraag zal wegnemen en hopelijk wat vreugde terugbrengt in uw huwelijk.