Twee politieagenten gewond bij schietpartij in Dordrecht

By Jernst van Waal

[

Nederlandse politieauto close-upBij een schietpartij in Dordrecht zijn drie mensen gewond geraakt, onder wie twee politieagenten.

Agenten kregen woensdag rond 21.00 uur de melding van autodiefstal en vandalisme in de Toulonselaan en de Christiaan de Wetstraat, meldt de lokale omroep Rijnmond.

Videobeelden van de scène toonden er zijn minstens 11 schoten gelost, sommigen door de politie, terwijl de situatie escaleerde. Drie mensen werden binnen enkele uren na het incident gearresteerd.

Een verdachte en twee agenten zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De burgemeester van de stad, Wouter Kolff, zei dat een van de politieagenten ernstig gewond was geraakt bij wat hij omschreef als een ‘ernstig schietincident’.

Bedankt voor uw donatie aan DutchNews.nl

Het team van DutchNews.nl bedankt alle gulle lezers die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving over de coronaviruscrisis uit te breiden naar de avonden en weekenden en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

DutchNews.nl is al 14 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we je niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles wat met Nederlands te maken heeft. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, Financieel.com