Politie breekt drugslab op bedrijventerrein Noord-Brabant op

By Jernst van Waal

[

Gespecialiseerd politieteam LFO heeft een drugslab in het Noord-Brabantse Rosmalen ontmanteld, lokale omroep Omroep Brabant gemeld.

De politie ontdekte donderdag op een bedrijventerrein het lab, dat was gewijd aan de productie van xtc. Het was gehuisvest in een gebouw dat werd gedeeld door een aantal bedrijven.

De LFO werd ter plaatse geroepen uit angst dat de in het lab gevonden chemische stoffen een gevaar zouden kunnen vormen voor de omgeving.

De omgeving is nog steeds afgezet, de politie zette vrijdag de opruimingsoperatie voort. Er zijn tot nu toe geen arrestaties verricht.

Noord Brabant is een centrum voor de productie van synthetische drugs, de ADVERTENTIE gerapporteerd in 2020.

In 2019 zijn in de provincie zo’n 25 drugslabs, 38 opslaglocaties en 90 stortplaatsen van chemicaliën gevonden.

Bedankt voor uw donatie aan DutchNews.nl

Het team van DutchNews.nl wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving over de coronaviruscrisis uit te breiden naar de avonden en weekenden en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

DutchNews.nl is al 14 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we je niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles wat met Nederlands te maken heeft. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, Financieel.com