Nog twee mannen gearresteerd in zaak aanslag Mallorca

By Jernst van Waal

[

De politie heeft nog twee mannen aangehouden in verband met de dodelijke aanslag op de 27-jarige Carlo Heuvelman vorige maand op Mallorca, het parket heeft aangekondigd.

De twee 18-jarigen uit Hilversum staan ​​terecht voor poging tot doodslag in een bar en voor betrokkenheid bij gewelddadig gedrag later diezelfde avond op de boulevard van El Arenal, waar Heuvelman de dodelijke hoofdwond opliep.

Ze hebben zich nu aangesloten bij een groep van vijf andere jonge mannen die ervan verdacht worden Heuvelman aan te vallen en ruzie te veroorzaken.

Het openbaar ministerie zei dat het onderzoek naar de exacte rol van elke verdachte is voortgaande en sluit meer arrestaties niet uit.

Bedankt voor uw donatie aan DutchNews.nl

Het team van DutchNews.nl bedankt alle gulle lezers die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving over de coronaviruscrisis uit te breiden naar de avonden en weekenden en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

DutchNews.nl is al 14 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we je niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles wat met Nederlands te maken heeft. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, Financieel.com