Coronavirus-tests blijven langzaam stijgen, positieve koers daalt

By Jernst van Waal

[

Foto: Depositphotos.com

De afgelopen 24 uur werden door het RIVM opnieuw 2.821 positieve coronavirus-tests geregistreerd, in lijn met de licht groeiende trend sinds half augustus.

Het totale aantal gevallen is de afgelopen zeven dagen met 2,2% gestegen, maar het percentage positieve tests is gedaald van 14,2% een week geleden tot 12,1%.

Het aantal mensen dat in het ziekenhuis wordt behandeld voor coronavirus is donderdag met acht gestegen tot 651, van wie er 207 op de intensive care liggen, twee meer dan woensdag.

Het RIVM registreerde de afgelopen week gemiddeld vijf doden per dag als gevolg van Covid-19, tegen zeven een week geleden.

Bron: RIVM

Bedankt voor uw donatie aan DutchNews.nl

Het team van DutchNews.nl bedankt alle gulle lezers die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving over de coronaviruscrisis uit te breiden naar de avonden en weekenden en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

DutchNews.nl is al 14 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we je niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles wat met Nederlands te maken heeft. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, Financieel.com