Communicatiefinanciering – Krijgen wat u nodig heeft om uw kleine bedrijf te laten groeien

Uw bedrijf heeft snel geld nodig. U kunt geld lenen of soms in aanmerking komen voor federale subsidies, maar er is een nieuwe manier om de communicatiefinanciering te krijgen die uw bedrijf nodig heeft. Dat heet communicatiefinanciering. Het biedt een geweldig alternatief voor banken en traditionele kredietverstrekkers, die terughoudend zijn met het verstrekken van leningen aan telecom.

Het probleem met communicatiefinanciering

Wat het in deze branche moeilijk maakt, is dat de meeste traditionele kredietverstrekkers je niet het geld zullen geven om een ​​telecombedrijf op te starten. Communicatiefinanciering is moeilijk te verkrijgen omdat banken en andere kredietverstrekkers u niet als activa beschouwen. Met andere woorden, u kunt een telecom-industrie praktisch uit het niets creëren, en uit de lucht vallen heeft geen onderpand.

Eigenlijk houden banken niet van risico’s. De telecomindustrie wordt als riskant beschouwd omdat zoveel kleine bedrijven zijn gestart en vervolgens zijn mislukt. Er is geen onderpand dat de bank in beslag kan nemen als het niet lukt en u niet kunt betalen. Daarom moet u op zoek naar alternatieve bronnen voor uw communicatiefinanciering.

Waar bronnen te vinden

Zoek in plaats van naar een bank te gaan naar een kredietmaatschappij die gespecialiseerd is in hightechindustrieën. Er zijn kredietverstrekkers die gespecialiseerd zijn op dit gebied. Ze bieden leningen aan startende bedrijven en begrijpen de unieke uitdagingen waarmee telecommunicatiebedrijven worden geconfronteerd goed.

Vraag het aan oom Sam

U kunt mogelijk in aanmerking komen voor federaal geld om uw bedrijf te starten. Periodiek biedt de overheid geld aan start-ups om de industrie te stimuleren. De telecomsector verkeert de laatste jaren in zwaar weer. De hoogtijdagen van het makkelijk binnenstromen van geld zijn voorbij en om een ​​broodnodige industrie te helpen, geeft de overheid subsidies. Dit is echter een moeilijk proces; er zijn veel formulieren om in te vullen, papieren om in te dienen en deadlines te halen. Toch is het de moeite waard om uiteindelijk gratis geld te krijgen.

Zet uw oude facturen om in contanten

De meest haalbare optie voor telecom is om oude niet-geïnde facturen te verkopen. Dit wordt “communicatiefactoring” genoemd. Factoring betekent dat u uw facturen aan een ander bedrijf verkoopt, die vervolgens de schuld int. Ze betalen je het grootste deel van het bedrag vooraf en de rest later, en ze krijgen alle rente. Het is een win-winsituatie en het is geld dat u niet hoeft terug te betalen.

Factoring is een geweldige manier om de communicatiefinanciering te krijgen die u nodig heeft. Het is eenvoudig en het is geen lening, wat betekent dat het geld van jou is om te houden. Het biedt een geweldige manier om de brandstof die uw telecom nodig heeft soepel te laten verlopen.