Commerciële hypotheken – Vier belangrijke strategieën voor kleine zakelijke kredietnemers

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen om op te letten bij commerciële hypotheken voor kleine bedrijven? Dit artikel beschrijft vier van dergelijke kwaliteiten. Maar als een commerciële kredietnemer niet alle commerciële hypotheekkwaliteiten kan vinden die als het belangrijkst worden beschouwd, welke kwaliteiten moeten dan als het meest kritisch worden beschouwd? Het antwoord op de laatste vraag zal vaak afhangen van de unieke individuele omstandigheden van de kredietnemer. Voor sommige leners zijn er misschien maar een of twee kritische eigenschappen die essentieel zijn voor het succes van hun lening. Als een commerciële lener bijvoorbeeld een zakelijk onroerend goed moet herfinancieren en $ 1 miljoen in contanten moet krijgen om te doen wat hij wil, zal de mogelijkheid om onbeperkte uitbetalingen te krijgen waarschijnlijk de vier onderstaande leningstrategieën vervangen.

Afgezien van dergelijke speciale situaties, is het volgende advies over vier belangrijke strategieën gebaseerd op commerciële hypotheekkwaliteiten die herhaaldelijk als cruciaal worden beschouwd voor het succes van een bedrijf op lange termijn. Er is geen poging gedaan om deze vier commerciële hypotheekstrategieën in een bepaalde volgorde te rangschikken.

EEN:

Commerciële hypotheekleners moeten op zoek gaan naar commerciële hypotheken op lange termijn die niet onderhevig zijn aan terugroepacties of ballonbetalingen. Commercieel vastgoed mag niet met kortetermijnfondsen worden gefinancierd. Het is essentieel om een ​​langetermijnfinanciering te krijgen van minimaal 15-20 jaar (en langer is nog beter). Dit is een goed voorbeeld van het gebruik van noodplanning om commerciële kredietnemers te helpen zich aan te passen aan onbekende toekomstige omstandigheden. Commerciële kredietnemers mogen verwachten dat ze hogere rentetarieven tegenkomen voor financiering op langere termijn (in vergelijking met traditionele bankleningen op korte termijn). De meeste commerciële kredietnemers zullen echter aangenaam verrast zijn wanneer ze ondanks een hoger tarief lagere maandelijkse betalingen zien. De resulterende verbetering van de positieve cashflow kan het cruciale verschil zijn dat een echt succesvolle bedrijfsinvestering creëert.

TWEE:

Commerciële vastgoedleningen van minder dan een miljoen dollar zouden aannemelijk moeten zijn. Deze strategie gaat vooral over flexibiliteit en zorgen voor een meer ordelijke overdracht van een onderneming aan iemand anders in de toekomst. Het is ook een voorbeeld van het gebruik van noodplanning om een ​​commerciële kredietverstrekker te selecteren door te anticiperen op toekomstige omstandigheden en een commerciële vastgoedlening te selecteren die een commerciële kredietnemer zal helpen zich aan die omstandigheden aan te passen.

DRIE:

Verkopersseconden en andere varianten van achtergestelde financiering moeten worden toegestaan. Dit maakt de meest agressieve Combined-to-Value (CLTV) voor commerciële hypotheken mogelijk, tot 95% van de waarde van het onroerend goed. Dit is belangrijk als u de koper bent, omdat het een ander financieel hulpmiddel zal zijn om te helpen bij de financiering. Het is belangrijk voor de verkoper omdat het iemand in staat kan stellen het onroerend goed te kopen die dit anders niet zou kunnen.

VIER:

Commerciële hypotheekleners moeten kredietverstrekkers zoeken die gebruikmaken van commerciële leningen op basis van inkomsten en beperkte documentatievereisten. Zeer weinig traditionele banken gebruiken het aangegeven inkomen (geen inkomensverificatie en geen belastingaangiften) voor een lening voor commercieel onroerend goed. De meeste commerciële kredietverstrekkers zullen een grondige inkomensverificatie uitvoeren als onderdeel van hun acceptatieproces. Dit omvat doorgaans kopieën van belastingaangiften en een vereiste om IRS-formulier 4506 te ondertekenen, dat de geldschieter machtigt om belastingaangiften rechtstreeks van de IRS te verkrijgen. Veel traditionele banken zullen leningconvenanten hebben waarin wordt bepaald dat de geldschieter financiële gegevens moet ontvangen, zelfs na het afsluiten van de lening, en dat de lening kan worden ingetrokken als de controle van deze gegevens niet bevredigend is voor de geldschieter.

Copyright 2005-2006 AEX Commercial Financing Group, LLC. Alle rechten voorbehouden.