College Grant Money – Over beurzen, beurzen en leningen

Als je eenmaal hebt besloten dat je naar de universiteit wilt gaan, is de volgende stap om te plannen hoe je het gaat financieren. Veel volwassenen zijn niet in staat om zelf hun studie te financieren en zoeken daarom naar studiebeurzen in de vorm van beurzen, beurzen en leningen. Lees hieronder meer over deze 3 mogelijkheden.

Beurzen

Er lijkt een misvatting te bestaan ​​dat beurzen alleen voor personen zijn die rechtstreeks van de middelbare school komen. Het goede nieuws is dat er veel beurzen voor volwassenen beschikbaar zijn. Niet alle beurzen zijn ook gebaseerd op academische resultaten, sommige richten zich op minderheidsgroepen en een ander voorbeeld zijn beurzen die zich richten op specifieke onderwerpen of interesses, er zijn bijvoorbeeld superbeurzen voor vrouwen die techniek studeren. Beurzen worden meestal aangeboden door hogescholen en universiteiten, particuliere bedrijven en organisaties.

subsidies

Subsidies verwijzen naar de federale subsidie ​​die beschikbaar is. Er zijn verschillende subsidies beschikbaar en u moet controleren om te zien voor welke u in aanmerking komt. De FAFSA-website is de beste plaats om uw aanvraag online in te vullen en ook om meer informatie te krijgen. De bekendste federale beurs wordt de Federal Pell Grant genoemd en dit kan je tot $ 5350 per academisch jaar opleveren. Dan zou de tweede plaats de FSEOG zijn, bedoeld voor financieel behoeftige mensen, en hier zou je alles kunnen krijgen van $ 100 tot $ 4000.

Leningen

Als je alle beurzen en beurzen hebt aangevraagd die je kunt krijgen en je komt nog steeds geld tekort, dan moet je een lening overwegen. Onthoud dat beurzen en beurzen niet terugbetaalbaar zijn, dus maak dat altijd uw eerste keuze voor financiering. Maar maak je geen zorgen als je geld tekort komt, want er zijn uitstekende leningen beschikbaar. Kijk eens naar Perkins-leningen en Stafford-leningen. Sommige leningen zijn renteloos en andere hebben een zeer lage rente.

Vraag altijd eerst gratis geld aan, want dit is uw beste optie. Om de bal aan het rollen te krijgen, waarom zou u nu niet een beurs van $ 1000 aanvragen? Het is snel en gemakkelijk en kost helemaal geen tijd, doe het nu.