Chronische vermoeidheid was tot nu toe moeilijk op te lossen

In onze moderne wereld raken steeds meer van ons uitgeput – vermoeid. De situatie heeft de epidemische status bereikt. Hoeveel mensen ken je die lusteloos zijn en niet genoeg energie hebben om de dag door te komen.

Ik ontmoet zeker velen met deze aandoening die door een hel zijn gegaan. De medische gemeenschap worstelt echt naar antwoorden terwijl ze constant op zoek zijn naar die “magische pil” die alles zal oplossen.

Er zijn anderen die zeggen dat het een voedingstekort is. Terwijl voor velen dat waarschijnlijk het geval is, welke voedingsstoffen ontbreken, en waarom krijgen zoveel topsporters, met hun gereglementeerde diëten, deze aandoening? Het is duidelijk dat voeding ook niet het volledige antwoord is.

Ik ben een denker. Ik kijk naar logische oplossingen voor uitdagingen. Om oplossingen te vinden, moeten we eerst kijken naar de mogelijke oorzaken. Onze moderne wereld is heel anders dan die van onze overgrootouders. Ten eerste was het levenstempo veel lager. Laten we eerlijk zijn, je had een baan voor het leven. Nu kijken velen over hun schouder mee en maken ze lange dagen om een ​​baan veilig te stellen die in een oogwenk kan verdwijnen als gevolg van bedrijfsovernames of veranderingen in de economische omstandigheden. Op de een of andere manier zijn we verstrikt geraakt in een schuldenval waarin we steeds meer geld lenen, waardoor we veel te veel moeten werken om bij te blijven. Geen wonder dat mensen moe worden.

Aan de familiekant wordt onze kinderen geleerd steeds veeleisender te zijn. Ze zijn geromantiseerd met merkkleding, fastfood en videogames. Tegenwoordig moet elke minuut – geen seconde – van de dag worden opgebruikt. Ik word al moe als ik dit schrijf!!

Er is nog een andere factor in het moderne leven. Eentje die steeds duidelijker wordt. Een die niemand wil weten, maar die de sleutel is tot velen die last hebben van vermoeidheid. De duizenden chemicaliën en gifstoffen die sinds de jaren dertig in ons milieu zijn geïntroduceerd, hebben hier misschien iets mee te maken. Er is immers nog nooit 7% op mensen getest en de wonderbaarlijke bestrijdingsmiddelen DDT en dioxine zijn nu verboden vanwege hun schadelijke effecten. Van veel hiervan is bekend dat ze kanker veroorzaken, laat staan ​​chronische vermoeidheid.

We kunnen omgaan met het tempo van het leven door een eenvoudiger leven te leiden, goed te eten, voeding aan te vullen, te mediteren en matige lichaamsbeweging. Als dit allemaal niet werkt, is de echte slechterik misschien wel een giftige soep van medicijnen, pesticiden, lucht- en watervervuiling, zware metalen en andere narigheden die in ons lichaam zijn opgeslagen.

De belangrijkste hiervan zijn kwik en lood, twee metalen die we niet mochten inslikken. We halen kwik vooral uit tandvullingen en zeevruchten, en lood uit benzine (zelfs loodvrije) verf, waterleidingen en vele andere bronnen. U kunt hiervoor laboratoriumtesten laten doen of een eenvoudige urinetest geeft u voor een zeer redelijke prijs een idee of deze aanwezig zijn.

Het goede nieuws is dat er nieuwe technologie is ontwikkeld die de gifstoffen direct en veilig uit je lichaam kan verwijderen. Dit is meer dan de populaire “snelle reiniging”-systemen die afvalstoffen uit de dikke darm verwijderen. Het is meer dan antioxidanten die vrije radicalen neutraliseren. We hebben het over technologie die gifstoffen uit de eigenlijke cellen verwijdert.

Ons lichaam bestaat uit biljoenen cellen die communiceren via celreceptoren. Voedingsstoffen hechten zich aan deze receptoren om vitale voeding te leveren. Helaas vervangen toxines en zware metalen deze en binden ze zich aan de celreceptoren. Dit zuigt vitale energie op en zorgt ervoor dat je je constant moe voelt. Ze zijn erg moeilijk te verwijderen. In feite waren de enige methoden om deze uit het lichaam te krijgen tot nu toe ofwel extreem traag, ofwel ronduit gevaarlijk!

Nu is het probleem opgelost. Zeolieten van oude vulkaanuitbarstingen zijn kleine mineralen die deze giftige verontreinigingen opvangen en veilig uit het lichaam verwijderen. Met behulp van een nieuw gepatenteerd proces worden ze ontdaan van giftig materiaal en gesuspendeerd in vloeistof. Ze zijn zo klein van formaat dat ze de celwanden kunnen binnendringen en positief geladen gifstoffen en zware metalen kunnen opvangen. Ze vangen zelfs overtollige waterstofionen op om de lichaams-PH in evenwicht te brengen. Is het niet opwindend om te weten dat we eindelijk een manier hebben om gifstoffen veilig en effectief uit ons lichaam te verwijderen.