Chase Hardship Letter – Voorbeeld Chase Hypotheekverstrekker Ontberingsbrief

Dit is een voorbeeld van een hardheidsbrief die kan worden gebruikt bij Chase Hypotheekverstrekker, maar ook bij andere banken;

De heer en mevrouw Shrek

21 Ogre Lane

Magisch Bos, TN 11111

Jouw telefoon nummer

jouw e-mailadres

1 augustus 2009

Beste financiële instelling,

Wij zijn een van uw trouwe klanten en geïnteresseerd in het Loan Modification Program bij uw bank. We hebben moeite om onze maandelijkse betalingen te voldoen, omdat mijn uren zijn teruggebracht tot parttime, mijn vrouw haar baan is kwijtgeraakt en we het financieel moeilijk hebben. U kunt zien dat voorafgaand aan deze ontberingen, we onze hypotheek maandelijks op tijd betaalden. We proberen onze rekeningen op tijd te blijven betalen, maar we hebben het enorm moeilijk. Wij willen graag met onze kinderen in ons huis blijven wonen. We willen graag onze rekeningen betalen, maar hebben hulp nodig vanwege ons teruglopende inkomen.

We begrijpen dat hun diensten bij uw bank ons ​​kunnen helpen met onze hypotheekbetalingen. Door onze betalingen met uw hulp te verlagen, kunnen we misschien in ons huis blijven met ons gezin. Het programma voor het wijzigen van leningen kan ons helpen faillissementen te voorkomen, wat zowel de bank als ons helpt. We willen doorgaan met het betalen van leningen, maar we hebben in deze moeilijke tijden hulp van de bank nodig om betalingen te doen.

Bel ons en maak een afspraak, zodat we onze financiële behoeften kunnen bespreken en de diensten die de bank kan bieden om ons thuis te houden en onze rekeningen op tijd te betalen. Laat ons alstublieft weten wat voor papierwerk we nodig hebben om onze vergadering mee te nemen. We horen graag van u en waarderen de mogelijkheid om onze lening aan te passen, zodat we betalingen kunnen blijven doen. We willen graag de gelegenheid hebben om onze financiële problemen en de diensten die uw bank biedt te bespreken, inclusief het verminderen van onze hypotheekbetalingen door deze, indien mogelijk, te wijzigen.

Eerlijk,

De heer en mevrouw Shrek

Dat wil zeggen, pas het naar behoefte aan en stuur het naar de Chase Hypotheekverstrekker.