Betalen voor college: drie methoden

In de vervelende economie van vandaag is het heel gemakkelijk om de universiteit af te schilderen als te duur of te tijdrovend. Het collegegeld blijft stijgen en de werkgelegenheid blijft dalen. Het is echter nog steeds een feit dat degenen met een bachelordiploma of hoger exponentieel meer geld zullen verdienen dan degenen met alleen een middelbare schoolopleiding. Daarom is het belangrijk om alle mogelijkheden te benutten als het gaat om het behalen van een diploma van een goede school, inclusief het afsluiten van studieleningen.

Financiële hulp en jij

Er is geen reden om te denken dat u de enige bent in uw strijd om de universiteit te betalen. In feite hebben alle grote universiteiten een kantoor voor financiële hulp dat zich toelegt op het vinden van fondsen om elke student door hun school te sturen. De professionals in deze kantoren werken met u een plan uit om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van onderwijs en levensonderhoud gedurende uw tijd op hun school. Financiële hulp kan u helpen studiebeurzen te verdienen, collegegeld op afbetaling te betalen en verschillende soorten leningen aan te vragen bij zowel de federale overheid als particuliere geldschieters.

Beurzen

Het is duidelijk dat je het beste kunt betalen voor je studie met een studiebeurs die een deel of al je collegegeld voor je betaalt zonder verplichting tot terugbetaling. Een van de beste methoden om een ​​studiebeurs te krijgen, is door middel van een speciale vaardigheid, zoals een sport of een muziekinstrument, hoewel academici ook van het grootste belang zijn. Je moet een hoge GPA behouden en ervoor zorgen dat je de hoogst mogelijke score haalt op gestandaardiseerde tests zoals de SAT en ACT om je kansen op studiebeursgeld te vergroten.

Afbetalingsplannen

Een andere mogelijkheid is om je collegegeld gespreid te betalen in plaats van in één keer aan het begin van een semester. Door betalingen in kleinere stukken op te splitsen, kunt u mogelijk een deeltijdbaan vinden die deze kosten kan dekken. Dit plan kan ook worden gebruikt in combinatie met studiebeursgeld als je niet al je collegegeld betaald krijgt of als je een lening kunt afsluiten voor een deel van je collegegeld en de rest gaandeweg kunt betalen.

Leningen

Studieleningen zijn tegenwoordig de meest gebruikte methode om voor de universiteit te betalen. Verkregen via de federale overheid in de vorm van Stafford-leningen of via particuliere banken, het voordeel van het nemen van een educatieve lening is dat u deze niet hoeft terug te betalen totdat u uw studie hebt voltooid – hetzij door afstuderen of uitschrijving. Je krijgt ook zeer lage (vaak vaste) rentetarieven die helpen om je maandelijkse betalingen laag te houden wanneer je die eerste postdoctorale baan krijgt.

Het gebruik van internet is een geweldige plek om te beginnen met het zoeken naar geld voor studieleningen en de particuliere geldschieters die het aanbieden. Er zijn verschillende financieel gebaseerde websites waarmee u tarieven en geleende bedragen van verschillende kredietverstrekkers kunt vergelijken en de terugbetalingsplannen kunt bespreken die u na het afstuderen zult gebruiken.

Geef nooit op

Met de overvloed aan informatie die online beschikbaar is over leningen en studiebeurzen, is er geen excuus om niet naar de universiteit te gaan. Ja, het gaat momenteel slecht met de economie, maar dat is des te meer reden om de concurrentie voor te blijven. Een hbo-opleiding is een geweldige eerste stap om dat mogelijk te maken.