Betaalbare autoleningen – goedkope tarieven voor nieuwe en gebruikte auto’s

De meeste Amerikanen begrijpen dat we een autoverzekering voor onze voertuigen moeten hebben. Wat de meesten niet begrijpen, is dat om toegang te krijgen tot een nieuw of gebruikt voertuig, uw krediet vlekkeloos moet zijn. Het kan zijn dat uw aanvraag wordt afgewezen als u in het verleden slechts één betaling heeft gemist. Hier zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar betaalbare autoleningen met een slechte kredietscore.

Veel mensen die voertuigen hebben gekocht, kennen de routine. Je ontmoet eerst een verkoper op de vloer. Zij overtuigen u om een ​​nieuwe of gebruikte auto aan te schaffen. Je volgt ze naar hun kantoor en ze moeten je voorgeschiedenis controleren. Afhankelijk hiervan krijg je de lening of niet.

Voor degenen onder ons die dat wel doen, we hebben nu een prachtig nieuw voertuig om naar te kijken op onze oprit. We hebben ook een betaling om naar uit te kijken in de komende jaren. Maar voor degenen onder ons die geen financiering hebben ontvangen, vragen we ons misschien af ​​wat we kunnen doen om te voorkomen dat dit ooit weer gebeurt.

Voordat u ooit een dealer binnenloopt, moet u een idee hebben van hoeveel u wilt uitgeven. U moet ook uw budget weten en welk percentage u bereid bent te nemen voor de levensduur van de autobetaling. U moet dan naar uw budget voor uw hele huishouden kijken en zien of het kopen van die nieuwe auto echt de beste keuze voor u is.

Nu moet u kijken naar hoe vaak u uw minimale betalingen doet. Als u andere schulden heeft die u vrijwel financieel beroven, is het waarschijnlijk een goed idee om vast te houden aan de auto die u heeft. Als je het kunt zwaaien, dan is het tijd om naar je betalingsgeschiedenis te kijken.

Ben je ooit te laat geweest met een betaling die je doet? Als dat het geval is, moet u uw percentage met een paar punten verhogen en moet u ook voorbereid zijn om afgewezen te worden wanneer u naar de dealer gaat. Ze willen geen grote risico’s in hun boeken hebben en daarom moet u waarschijnlijk geen nieuwe bron van schulden verwerven als u uw rekeningen niet elke maand kunt betalen.

Een ander ding om te overwegen bij het zoeken naar de best mogelijke tarieven, is rondkijken en op zoek gaan naar dealers die wanhopig willen verkopen. Sommigen van hen zullen uw credit score negeren zolang het niet al te slecht is. En als u denkt dat u uw betalingen kunt doen op basis van uw maandelijks inkomen, dan is het waarschijnlijk een goede beslissing om die nieuwe of gebruikte auto te kopen.

De laatste tip bij het verkrijgen van goedkope percentages is de kunst van het onderhandelen. Neem nooit het eerste aangeboden aanbod aan. Als je dat doet, laat je een autoverkoper waarschijnlijk de hele weg naar de bank lachen. Maar door tactvol te onderhandelen of te ruilen, kunt u de procentpunten soms met de helft verlagen, wat direct van invloed is op hoeveel u elke maand betaalt.

Het vinden van betaalbare autoleningen is eigenlijk niet zo moeilijk, zolang je maar een behoorlijke kredietwaardigheid hebt en je maandelijkse inkomen, in combinatie met je rekeningen, een schuld/inkomensverhouding laat zien waardoor je een goede kandidaat bent om dat nieuwe of gebruikte voertuig weg te rijden dat waar je altijd van hebt gedroomd.