Betaal nooit uw creditcardschuld terug – geheimen die creditcardbedrijven niet willen dat u weet

Creditcardschulden stonden op de voorgrond van alle discussies op de Amerikaanse televisie en de gedrukte media. Veel kredietgebruikers hebben enorme schulden geïnd en zijn op zoek naar schuldverlichting. De kaartmaatschappijen hebben altijd een aanpak gehad om hun consumenten in de schulden te steken.

Nu u diep in de schulden zit, wordt het tijd dat u de bedrijfsplannen en de duistere geheimen van de kredietindustrie leert kennen. Eerlijk gezegd hadden kredietmaatschappijen geen businessplan als zodanig. Het hele spel is gebaseerd op het verstrekken van krediet aan consumenten tegen obscene rentetarieven, terwijl het bedrijf nominale rente betaalt aan wie dan ook, van wie ze geld lenen. Het verschil in de rentetarieven vertaalt zich direct in de winst van het bedrijf. Ze hebben u altijd aangemoedigd om minimumbedragen te betalen, zodat het saldo van het geld een hoge rente blijft aantrekken.

Een ander geheim van de creditcardmaatschappijen is dat ze bijna failliet zijn. De recessie heeft zo’n ernstig effect gehad op de creditcardindustrie dat de meeste schuldeisers op het punt staan ​​failliet te gaan. Hun voortbestaan ​​hangt rechtstreeks af van het voortbestaan ​​van hun klanten. Als de meeste creditcardhouders faillissement aanvragen en geen niet-vrijgestelde activa meer hebben, kunnen schuldeisers niets terugkrijgen. Dat betekent dat hun bedrijf zal instorten. Vanwege deze dreiging zijn de schuldeisers bereid om gedeeltelijke terugvorderingen te doen van de creditcardgebruikers. Als een gebruiker bereid is om 50% in één keer te betalen, zijn ze bereid dit te accepteren en af ​​te zien van de rest. Dit is een goed bewaard geheim van de creditcardmaatschappijen.

Het heeft daarom geen zin om uw schuld volledig terug te betalen. Onderhandelen met het bedrijf en schuldverlichting verkrijgen door middel van schuldenregeling. U kunt 50% van uw schuld legaal kwijtgescholden krijgen.