Beste nieuwe zakelijke leningen: gids voor online financieringsopties voor startups

Er zijn een aantal financieringsopties voor nieuwe bedrijven, hoewel deze doorgaans niet gemakkelijk te verkrijgen zijn. Aangezien uw startende onderneming niet precies hetzelfde is als alle andere die er zijn, zijn de beste nieuwe zakelijke leningen voor hen misschien niet zo’n goede optie voor u. Neem de tijd en onderzoek uw opties. Bepaal voor elk de voor- en nadelen. Wat voor soort documentatie heb je nodig?

Aangezien uw bedrijf nieuw is, heeft u mogelijk nog geen zakelijk krediet. Mogelijk moet u vertrouwen op uw persoonlijke krediet als het goed is. Als dat niet het geval is, moet u ofwel een onderpand stellen en accepteren dat u misschien geen lage rente krijgt, of alternatieve financieringsopties onderzoeken. Overweeg om zakelijke leningen van minderheden te overwegen als u of een mede-eigenaar een minderheidsachtergrond heeft.

Er zijn ook federale subsidies voor kleine bedrijven, maar u moet voldoen aan de groottenormen die door de SBA voor verschillende industrieƫn zijn vastgesteld. Als u bijvoorbeeld betrokken bent bij een groothandel, moet u ongeveer 100 werknemers hebben.

Beste nieuwe zakelijke leningen online

Kijk voor de beste nieuwe zakelijke leningen aangeboden door online banken. Er zijn directe kredietverstrekkers die uitsluitend online werken. Naast banken zijn er “peer-to-peer” zakelijke leningen voor kleine bedrijven. Dit is een systeem waarbij lenen en uitlenen kan worden gedaan zonder een grote bank of andere financiĆ«le instelling. Individuele beleggers steken geld in om leningen voor kredietnemers te financieren en verwachten in ruil daarvoor een winst op hun investering. Ze lopen ook enig risico voor de lening. Door de banken te sluiten, krijgt de lener sneller toegang tot fondsen en kunnen beleggers geld verdienen. Om dit voor u te laten werken, moet u uw bedrijf zo aantrekkelijk mogelijk maken om kredietverstrekkers aan te moedigen om voor uw bedrijf te kiezen.

Als u rechtstreeks bij een online geldschieter een lening probeert aan te vragen, zorg er dan voor dat u kunt aantonen dat u de lening kunt terugbetalen. Gaat u echt niet alleen uw lening terugbetalen, maar ook de rente? Als u wordt beschouwd als een “hoger risico” voor de beste nieuwe zakelijke leningen, zal uw rentetarief waarschijnlijk hoog zijn en moet u echt een goed afbetalingsplan opstellen.

Waar moet je beginnen? Als u echt wilt weten waar u de beste nieuwe zakelijke leningen kunt krijgen, bekijk dan wat US Business Funding te bieden heeft. De professionals die bij deze organisatie betrokken zijn, streven ernaar nieuwe en opkomende ondernemers te helpen, evenals grotere bedrijven die willen uitbreiden. US Business Funding heeft een extreem hoog goedkeuringspercentage en kan u in slechts 60 seconden een offerte geven.