Autoleningen na faillissement – wanneer aanvragen?

Elke Amerikaan die een faillissement heeft meegemaakt, weet dat het een kredietwaardigheidsverlaging is die tot tien jaar zal blijven hangen, afhankelijk van het soort faillissement dat wordt nagestreefd (hoofdstuk 7 of hoofdstuk 11). Een faillissement kan een kredietscore met honderd punten of meer verlagen, waardoor de consument een paar niveaus van kredietwaardigheid naar beneden haalt. En ze zullen de blues ervaren wanneer ze conventionele kredietverstrekkers, banken en kredietverenigingen benaderen, en abject weggestuurd worden met weinig aandacht.

Rentepercentage Rood

Zeven tot tien jaar wachten tot het faillissement definitief van een kredietwaardigheid afkomt, is niet nodig. Wacht ongeveer zes maanden. Gedurende die tijd zou het verstandig zijn om financiële activiteiten die op een kredietrapport zouden verschijnen, te beperken. Tenzij het iets positiefs is, zoals het verkrijgen van een beveiligde creditcard en het actueel houden van betalingen. Wanneer een consument uiteindelijk een geldschieter benadert die faillissementen zal financieren, zullen ze waarschijnlijk rood zien bij het leren van de rentetarieven die ze moeten doorstaan. Een recent onderzoek onder consumenten die failliet waren gegaan, gaf aan dat ze verwachtten tot twintig procent rente te betalen. De waarheid is dat het zelfs nog hoger kan zijn. Een alternatief kan zijn om een ​​Buy-Here-Pay-Here parkeerplaats te benaderen. Ze bieden in-house financiering zonder kredietcontroles, maar de tarieven zullen nog steeds hoog zijn.

Op weg naar groen

Een autolening afsluiten na een faillissement is een enorme stap. Ook al zullen de rentetarieven hoog zijn, het is een kans om uw krediet opnieuw op te bouwen, mits aan de maandelijkse betalingsverplichting wordt voldaan. Een andere manier om de aanslag op uw kredietwaardigheid te verwijderen, is door een beveiligde creditcard te verkrijgen. Deze instrumenten zijn gemaakt om mensen met een slechte kredietwaardigheid te helpen weer op een gelijk niveau te komen. Het plan vereist dat u een bedrag in contanten deponeert bij een financiële instelling, een bank of een kredietvereniging. Het bedrag van de aanbetaling bepaalt uw bestedingslimiet. De kaart is beveiligd door het bedrag van de aanbetaling. Gebruikelijke creditcards vereisen dit niet, limieten worden bepaald door inkomen en maandelijkse verplichtingen. Tarieven kunnen hoog zijn op beveiligde kaarten, maar ze stellen u in staat een positieve betalingsgeschiedenis te creëren die andere kredietverstrekkers kunnen evalueren.

In het zwart blijven

Door de stappen te nemen om een ​​beveiligde creditcard aan te schaffen, kunt u de kans op een autolening vergroten. De rentetarieven kunnen dalen, vooral het jaarlijkse percentage (JKP). U moet zeer conservatief budgetteren wanneer u onderhandelt met een dealer of een kredietverstrekker voor faillissementen. Blijf bij uw cijfers waarvan u heeft vastgesteld dat deze het meest beheersbaar zijn, rekening houdend met uw maandelijks inkomen en uitstroom. Met het faillissement boven uw credit score, krijgt u de kleinste, meest onderhoudsvrije auto die beschikbaar is. Geef je ego rust, je hoeft echt niet in een rode cabriolet door de stad te sjouwen. De realiteit is dat zelfs een bescheiden voertuig een last zal zijn, veroorzaakt door de hoge rente.

Geel knipperend Let op

Op dit punt zou het rampzalig zijn om in een positie te komen waarin u uw rekeningen niet kunt betalen. Kies verstandig, bescheiden en pas nadat u uw maandelijkse verplichtingen zorgvuldig hebt opgegeven. Autoleningen na een faillissement zijn niet zo moeilijk te kopen, maar ze kunnen erg gevaarlijk zijn als u uw financiën niet goed beheert. Een wanbetaling na een faillissement kan ervoor zorgen dat u voor een lange, lange tijd in de bus blijft zitten.