Autoleningen met lage kredietscores: hoe u het beste goedkeuring kunt krijgen?

Het kopen van een auto kan een dure aangelegenheid zijn als de juiste lening met de juiste voorwaarden en bij de juiste geldverstrekker niet is gewaarborgd. Maar wanneer slecht krediet in de vergelijking wordt gemengd, kan het krijgen van een lening het moeilijkste aspect zijn. Dit komt omdat voor de meeste traditionele kredietverstrekkers het verstrekken van autoleningen met lage kredietscores een te groot risico is.

Maar er is een manier om kredietverstrekkers te overtuigen om dat risico te nemen, en voor kredietnemers met een slecht krediet om zichzelf te beschermen tegen onnodige kosten en verborgen kosten. Weten hoe u zich moet voorbereiden en op welke details u moet letten, is de zekerste manier om goedkeuring van een lening te verkrijgen met een slecht krediet.

Er zijn enkele stappen die iedereen die een autolening zoekt, moet nemen om hun kansen op succes te vergroten, vooral wanneer ze geen hoog inkomen en een uitstekende kredietgeschiedenis hebben.

Ken uw budget

De eerste stap naar het kopen van een nieuwe auto is niet het selecteren van de auto. Het is belangrijker om vooraf uw budget te kennen, aangezien dit bepaalt welke auto betaalbaar is. Dit is met name belangrijk bij het zoeken naar autoleningen met lage kredietscores, waarbij goedkeuring berust op het bewijzen dat terugbetalingen betaalbaar zijn.

Noteer dus zorgvuldig alle bestaande schulden die al worden afgelost, evenals de algemene maandelijkse uitgaven, en vergelijk dat cijfer met het maandinkomen. Hierdoor wordt het beschikbare extra inkomen zichtbaar. Als de aflossingen van de lening beperkt zijn tot 40% van dit cijfer, is goedkeuring met slecht krediet heel goed mogelijk.

De grens van 40% heeft betrekking op de schuld-inkomensratio die kredietverstrekkers hanteren bij de beoordeling van aanvragen. Met een realistisch berekend budget, wordt het gemakkelijker om een ​​autolening te vinden die betaalbaar is en daarom waarschijnlijker wordt goedgekeurd.

Overweeg sub-prime kredietverstrekkers

Het kiezen van de juiste geldschieter is belangrijk, maar voor degenen die op zoek zijn naar autoleningen met lage kredietscores, is het moeilijker om goedkeuring te krijgen. Traditionele kredietverstrekkers zijn vaak terughoudend, dus er is altijd onzekerheid rond de aanvraag. Maar subprime-kredietverstrekkers zullen veel vaker slechte kredietgeschiedenissen negeren.

Natuurlijk moet er een compromis worden gesloten doordat de in rekening gebrachte rentetarieven hoger zijn. De reden is dat subprime-geldschieters een groter risico lopen om op de deal te verliezen omdat ze bereid zijn goedkeuring te verlenen met slecht krediet.

Een hogere rente is misschien voldoende om een ​​alternatieve optie te zoeken, maar aangezien deze kredietverstrekkers een hoog goedkeuringspercentage hebben, bieden ze ook de zekerste manier om het benodigde geld veilig te stellen. Ook hier speelt het belang van een goede budgettering een rol, maar de autolening is in ieder geval toegankelijker.

Vergelijk alvorens te kiezen

Een derde verstandige stap bij het aanvragen van autoleningen met lage kredietscores, is om de tijd te nemen om de details van de leningsovereenkomst te leren kennen voordat u beslist bij welke geldschieter u een aanvraag wilt indienen. Het internet is een geweldige bron als het gaat om het vinden van uitstekende deals, maar verborgen kosten en boetes kunnen betekenen dat een lening niet zo’n geweldige deal is als het op het eerste gezicht lijkt.

Het is zeker beter om de autofinanciering onafhankelijk van de autodealers bij wie de auto wordt gekocht, veilig te stellen. Maar het aantal opties online betekent dat enige zorg vereist is voordat u een geldschieter kiest.

Als aanvragers eerst de kleine lettertjes controleren op vooruitbetalingskosten en andere boetes, dan is het verkrijgen van goedkeuring met slecht krediet waarschijnlijker het beloofde voordeel. Maar zorg ervoor dat u eerst de reputatie van de geldschieter controleert via de BBB-website voordat u een autolening aanvraagt.