Autoleningen – Hoe u een autolening kunt krijgen als u een faillissement hebt aangevraagd?

Er zijn enkele autoleningbedrijven die u zelfs accepteren nadat u meerdere faillissementen heeft meegemaakt, maar er zullen enkele limieten zijn voor de hoeveelheid financiering die u via hen kunt krijgen. Dat is wat dit een geweldige kans maakt voor een persoon die een voertuig nodig heeft en moet nadenken over een faillissement autolening om het allemaal te laten gebeuren.

Als uw kredietscore de afgelopen maanden is gestegen nadat een faillissementsclaim is ingediend, kunt u de juiste geldschieter vinden voor uw unieke kredietbehoeften. Wat betreft uw vraag over het kopen van een auto, dit is een grote vraag voor iedereen die faillissement moet aanvragen. Hoe kan het financieren van auto na faillissement gebeuren als je geen goed krediet meer hebt?

1. Noteer uw prioriteiten: Hoewel u heel goed een nieuwe auto wilt kopen, ben ik van mening dat de prioriteit een betrouwbare vorm van vervoer zal zijn die u zich ook kunt veroorloven. Immers, waarom zou je iets willen kopen dat tot 20 procent van zijn waarde verliest op het moment dat je het van de parkeerplaats afrijdt?

2. Vind de beste deal voor jezelf: Het eerste dat u moet doen om na een faillissement een autolening te krijgen, is contact opnemen met een betrouwbaar tijdschrift voor autoclassificatie, zoiets als een Consumer Reports of het Kelley Blue Book, en op zoek gaan naar auto’s in de prijsklasse van $ 9.000 tot $ 12.000. Het is duidelijk dat u veel met uw auto gaat rijden en dat u iets nodig heeft dat de kilometerstand aankan. De reden hiervoor is dat het veel tijd, energie en geld kost om door de ene auto te gaan, laat staan ​​om later een andere te kopen. Je kunt jezelf veel geld besparen en pannen als je de beste auto vindt die je kunt vinden en die meerdere jaren meegaat, dan als je een paar goedkopere koopt die elk de helft van de tijd meegaan.

3. U moet uw tegoed herstellen: Voordat u op zoek gaat naar een faillissementsovereenkomst voor autoleningen, moet u een beveiligde of onbeveiligde creditcard en een of andere vorm van betalingsgeschiedenis hebben. Banken bieden meestal onbeveiligde kaarten met limieten aan. Als u een van deze kaarten voor uzelf kunt krijgen, zal deze gepaard gaan met een hoge rente. Als u geen onbeveiligde creditcard kunt krijgen, kunnen ze u meestal een beveiligde creditcard geven in ruil voor een soort aanbetaling. Waarom zou je je überhaupt druk maken over deze stap, vraag je je af? Welnu, dat komt omdat het hebben van een goede betalingsgeschiedenis uw credit score doet stijgen.

4. U moet grondig zoeken: Ga online en doe onderzoek voor zoveel mogelijk verschillende financiële kredietverstrekkers om de best mogelijke rentetarieven te vinden voor uw eigen unieke financiële situatie. U moet hen niet laten weten dat u op zoek bent naar autoleningen na een faillissement, omdat dit het beste is dat u kunt krijgen. Dit is gewoon helemaal niet waar. Er zijn veel verschillende gevallen geweest van mensen die gebruikte auto’s hebben gekocht voor veel minder dan hun vraagprijs. Blijf gewoon zoeken en je zult precies het soort deal vinden dat je zoekt. Vergeet niet dat deze deals echt bestaan.