Autolening met slecht krediet versus gegarandeerde autofinanciering – bespaart u geld?

Je staat op de markt om een ​​nieuwe auto te kopen en dat is prima. Tegenwoordig heeft bijna iedereen die een nieuw voertuig koopt een vorm van autofinanciering nodig en als u merkt dat uw persoonlijke financiën of krediet niet perfect zijn, kunt u nog steeds een zeer betaalbare autofinanciering krijgen als u weet hoe.

Een geïnformeerde autokoper is een slimme autokoper. Wanneer u uw autofinancieringsopties kent en uw autofinanciering hebt ingesteld en goedgekeurd voordat u met een verkoper praat, kunt u een autodealer binnenlopen en een betere deal sluiten op uw voorwaarden zonder u geïntimideerd te voelen, ongeacht uw financiële situatie.

Als u weet dat u bepaalde kredietuitdagingen heeft, moet u de verschillen begrijpen tussen: slecht krediet autoleningen en gegarandeerde autofinanciering.

Slechte krediet autoleningen…

Autoleningen met een slecht krediet zijn doorgaans beschikbaar via nieuwe autodealers bij de aankoop van een nieuwe auto of een tweedehands gecertificeerd gebruikt voertuig. Het feitelijke papierwerk voor de financiering van autoleningen wordt afgehandeld bij de dealer, maar over het algemeen wordt het financieringscontract voor autoleningen met een slecht krediet verkocht aan een andere geldschieter. Die geldschieter zal uw lening onderhouden en onderhouden. Leningen hebben doorgaans een looptijd van 24 maanden tot 60 maanden. De nadelen van een autolening met een slecht krediet zijn dat veel franchise-autodealers niet zijn opgezet om dit soort leningen intern te regelen, rentetarieven en kosten kunnen sterk variëren en uw keuzes voor auto-aankopen beperken.

Gegarandeerde autofinanciering…

Gegarandeerde autofinanciering verschilt van een autolening met een slecht krediet voornamelijk doordat dit type financiering rechtstreeks wordt aangeboden door kleinere of onafhankelijke autofaciliteiten. Uw financieringscontract wordt verstrekt door de eigenlijke autogroothandel en de lening wordt rechtstreeks betaald aan de autodealer die u de auto heeft verkocht. Met andere woorden, u zou de aankoop van uw auto financieren bij het bedrijf dat de auto bezit en u het voertuig heeft verkocht. Gegarandeerde autofinanciering wordt gebruikt voor de aankoop van gebruikte of gebruikte voertuigen en niet typisch voor de aankoop van een gloednieuwe auto of vrachtwagen. De looptijden van leningen zijn korter dan die van meer conventionele autoleningen en ze bieden zelden een looptijd van meer dan 36 maanden.

Het grote voordeel van gegarandeerde autofinanciering is dat er vaak geen kredietcontrole nodig is om deze financiering te verkrijgen. Betalingen worden normaal gesproken wekelijks en soms persoonlijk gedaan. Een nadeel van dit type autolening is dat veel autodealers die gegarandeerde autofinanciering bieden, uw krediet nooit aan de kredietbureaus zullen melden. Dus als u regelmatig betaalt en een uitstekende betalingsgeschiedenis opbouwt, wordt dit niet weerspiegeld in het verbeteren van uw persoonlijke kredietprofiel of uw kredietscore.

U kunt het beste nu beginnen en kijken welke financieringsmogelijkheden voor u beschikbaar zijn. Er zijn tegenwoordig uitstekende gespecialiseerde autofinancieringsdiensten online beschikbaar die een hele reeks betaalbare autoleningprogramma’s aanbieden, zelfs als u bent afgewezen voor financiering of als u een slecht krediet, slecht krediet of andere financiële overwegingen heeft, zult u verbaasd zijn over hoe zij kunnen u helpen bij het kopen van een nieuwe auto.

U ziet nu dat er grote verschillen zijn tussen een autolening met een slecht krediet en een gegarandeerde autofinanciering en dat er naast deze nog andere financieringsmogelijkheden zijn. Krijg eerst goedkeuring voor de beste autolening voor u, loop dan naar de autodealers en onderhandel over uw voorwaarden.