Antwoorden op vragen over ongedekte leningen

Velen van ons hebben te veel uitgaven en te weinig inkomsten. We zetten het nieuws aan en we horen dat de economie zich herstelt, maar als we ons banksaldo controleren, zien we het gewoon niet. Als we maar $ 20.000 extra hadden, zouden we aan onze meest dringende verplichtingen kunnen voldoen. Ooit konden we onze huizen herfinancieren of hypotheken afsluiten om te helpen. Maar de huizenbubbel barstte en we hebben zulke opties niet meer. Het risico om niet alleen de terugbetaling van de lening te missen, maar ook dakloos te zijn, is gewoon niet aantrekkelijk. Ongedekte leningen lijken een betere keuze. Maar je hebt zoveel vragen. Het volgende kan enkele van die vragen beantwoorden.

Is het moeilijk om een ​​ongedekte lening te krijgen?

Veel mensen geloven dat ongedekte leningen moeilijk te krijgen zijn. Als u een goed krediet heeft, zijn er veel particuliere geldschieters die uw leningaanvraag accepteren en u tot $ 20.000 in een ongedekte lening geven.

Maar als je geen goed krediet hebt en zelfs een slecht krediet, is het veel moeilijker om in je eentje in aanmerking te komen voor dit type lening. Je kunt dit omzeilen met een medeondertekenaar. Met een medeondertekenaar worden beide inkomens gebruikt om te bepalen of u in aanmerking komt. Evenzo is het de kredietwaardigheid van de medeondertekenaar die wordt gebruikt om de rentetarieven en voorwaarden te bepalen.

Wat kan ik doen met een ongedekte lening?

Er zijn geen beperkingen aan wat u kunt doen met dit type lening. Ongedekte persoonlijke leningen zijn echt persoonlijk. U kunt ze gebruiken om een ​​bruiloft te betalen, uw auto te repareren of schulden te consolideren.

Ongedekte persoonlijke leningen worden ook wel handtekeningleningen genoemd. Dit omdat het enige dat u tegen de lening aangaat uw handtekening is. Met die handtekening kunt u tot $ 20.000 worden goedgekeurd.

Is terugbetaling moeilijk?

U moet altijd nadenken over terugbetaling voordat u erover nadenkt om een ​​ongedekte lening aan te vragen. Er zijn verschillende manieren waarop u de lening kunt terugbetalen. Als u een lening aangaat met een langere looptijd, tot wel zes jaar, heeft u lagere maandlasten, maar betaalt u gedurende de looptijd meer af door de renteopbouw. Leningen op kortere termijn kosten over het algemeen minder, maar u betaalt elke maand meer. Daarom moet u een budget hebben, zodat u weet welke optie het beste is voor uw financiële situatie.

Hoe vind ik zo’n lening?

Nu u weet dat u een ongedekte lening wilt, moet u op zoek gaan naar een geldschieter om met u samen te werken. Je hebt veel opties als je het internet op gaat en zoekt. U vindt kredietverstrekkers die gespecialiseerd zijn in ongedekte leningen. Zorg ervoor dat u drie tot vijf kredietverstrekkers bekijkt en tarieven, voorwaarden, vergoedingen en voorwaarden vergelijkt. Blijf niet op zoek naar leningen, aangezien de frequente controles van uw krediet uw FICO-score zullen verlagen.

Geld lenen is altijd een ingrijpende beslissing. Het afsluiten van een ongedekte lening is een hele grote stap. U zult blij zijn te weten dat veel online geldschieters niet alleen met u zullen samenwerken, maar dat ze er feitelijk alleen voor staan ​​om mensen zoals u te helpen. U kunt tot $ 20.000 krijgen met alleen uw handtekening.