Alternatieve manieren om betaaldagleningen te vermijden

Als u regelmatig meer uitgeeft dan u verdient, is dat een slechte gewoonte. Om deze situatie te ondervangen, is het een ‘risicovolle oplossing’ als u kiest voor een persoonlijke lening. Bedrijven voor betaaldagleningen nemen vaak de voordelen van uw behoefte en leiden u in een schuldenval.

Het meest voor de hand liggende nadeel van een persoonlijke lening zijn de hoge kosten. Het JKP van een persoonlijke lening varieert tussen 400% en 800%. Denk na over uw beleggingen, zelfs in aandelen met een hoge rente, u kunt een jaarlijks rendement van 20% tot 30% behalen voor beleggingen in een aandeel, hoewel beleggingen in aandelen als ‘hoog risico’ worden beschouwd.

Overweeg dus alle mogelijke alternatieve manieren voordat u kiest voor een voorschot op een persoonlijke lening.

De situatie van het lenen van betaaldagleningen ontstaat als gevolg van een slechte financiële planning. Ik raad u aan om aan het begin van elke maand een realistisch budget op te stellen om het evenwicht tussen uw inkomsten en uitgaven te behouden. Vermijd onnodige aankopen. Bespaar ook elke maand wat geld. Uw spaargeld wordt geteld op het moment van crisis. Overweeg om hulp te zoeken bij een adviesbureau voor consumentenkrediet.

Vraag uw schuldeisers om u een gunst te verlenen door te wachten tot uw volgende betaaldag. Als het u lukt om dit te doen, hoeft u de lening niet te lenen en kunt u 15-30 USD besparen door de leningrente niet te betalen!

??Gebruik uw creditcard voor het doen van dringende betalingen. Meestal is de rentevoet van een creditcardlening erg laag; zelfs u hoeft niets aan rente te betalen als u de lening binnen een maand terugbetaalt. Nogmaals, u bespaart $ 15- $ 30 door de leningrente niet te betalen.

??Vraag uw bankier of kredietvereniging om een ​​kortlopende lening. De kosten van deze leningen zijn zodanig dat u zich gemakkelijk kunt veroorloven.

??Vraag uw werkgever om u een deel van uw salaris als voorschot te geven, zodat u uw noodrekeningen kunt betalen.

Overweeg bij het lenen van geld van uw vrienden of familieleden. Eigenlijk voor een vertraging van 1-2 weken zal niemand u het geld liever niet geven (ik geloof het sterk!) tenzij u een slechte kredietgeschiedenis bij hem of haar had. Zo voldoet u aan uw geldbehoefte zonder rentelasten! Denk ook aan de pesterijen als u de lening niet op een bepaalde datum aan de geldschieter kunt terugbetalen!!

Overweeg bij het maken van afspraken met uw bankier over de opnamemogelijkheid van uw cheque-airco om uzelf te beschermen tegen het maken van extra kosten op teruggestuurde cheques. Deze faciliteit kost u slechts $ 5. Soms zijn er helemaal geen kosten nodig!

??Als u winkelt voor krediet, controleer dan de APR en andere officiële kosten van verschillende kredietaanbiedingen. Zo vermijdt u hogere maandlasten met lagere kredietkosten.

??Veel sociale groepen en gemeenschappen bieden dringende hulp, hetzij rechtstreeks, hetzij via verschillende sociale-dienstenprogramma’s. Ik kan bijvoorbeeld het ‘Federale noodhulpprogramma voor thuis met een laag inkomen’ noemen. geeft financiële steun aan gezinnen met een lager inkomen.

Er zijn verschillende leningbedrijven die een lening van $ 500 tot $ 100 aanbieden aan actieve en gepensioneerde militairen. De APR van deze militaire leningen varieert van 34% tot 40%, wat 10 tot 15 keer goedkoper is dan een persoonlijke lening.

??Er zijn ook verschillende consumentenfinancieringsmaatschappijen die kleine consumentenleningen verstrekken tegen een lage APR van 60%, wat ook goedkoper is dan betaaldagleningen.

Doe het huiswerk als je op het punt staat een persoonlijke lening te lenen. Zoek naar een persoonlijke lening met een lage rente. Verzamel alle kennis over persoonlijke lening voordat u deze leent. Ga voor meer gedetailleerde discussies over alternatieven voor betaaldagleningen naar [http://www.ampmcash.com/loan-alternative.html]. Als je een probleem of vraag hebt met betrekking tot betaaldagleningen, neem dan deel aan ons discussieforum op [http://www.ampmcash.com/talk]