Alles wat u moet weten over betaaldagleningen

Een persoonlijke lening heeft inderdaad vele namen. Sommigen noemen het een voorschotlening. Sommigen beschouwen het als een lening met een cheque. Een andere naam is vaak een post-gedateerde chequelening. Een paar anderen noemen het een lening met uitgestelde aanbetaling. De Federal Trade Commission in de VS noemt het “kostbaar geld”. Ongeacht hoe je het noemt, het is eigenlijk hetzelfde: een kleine (meestal $ 50 tot $ 500) kortetermijnlening met een aanzienlijke rente.

Waarom zou u een persoonlijke lening afsluiten?

Betaaldagleningen hebben om vele redenen de voorkeur. Voor degenen die er daadwerkelijk een nodig hebben, zijn de voordelen groter dan de nadelen. En er zijn echt tekortkomingen; niettemin zullen we die aspecten hierna analyseren.

Om te beginnen, plaats jezelf in de schoenen van de persoon die snel geld nodig heeft. Misschien bent u zojuist in de niet-benijdenswaardige situatie geplaatst dat u plotseling wat contant geld nodig heeft en wordt verrast. Het kan zijn dat u een totaal onverwachte zorgrekening of een autoreparatierekening heeft gehad, of u moet onverwachts op reis, zoals bij overlijden in de familie. Sommige mensen die snel geld willen, gebruiken het om hun dagelijkse uitgaven te betalen, zoals huur, boodschappen, nutsvoorzieningen, enzovoort… Wat de reden ook zal zijn, je hebt dat geld hard nodig en je hebt het nu gewoon niet.

Is een persoonlijke lening echt uw laatste optie? Heeft u andere verschillende oplossingen die u eerst kunt bekijken? Welnu, wat zijn vaak de voordelen van betaaldagleningen? Laten we erachter komen:

1. U hoeft niet echt de moeite van een kredietcontrole te ondergaan.

2. U kunt een aanvraag persoonlijk, telefonisch of via internet invullen.

3. De procedure duurt normaal minder dan 20 minuten.

4. De opbrengst van de lening wordt gemakkelijk in minder dan een dag op uw bankrekening gestort.

5. Het is zeer betaalbaar, in ieder geval om mee te beginnen – u heeft echt geen kosten vooraf.

6. Het is erg discreet – niemand anders is bij het proces betrokken.

7. Het is veilig – uw financiële gegevens worden niet met anderen besproken.

Oké, dat is logisch. Dit zijn voldoende redenen om van de stress van een tekort aan geld af te komen. Het is echt een “quick fix”. Je zult in staat zijn om het tekort te dekken en verder te gaan met je leven. En u kunt de volgende betaaldag terugbetalen, toch? Dus je hebt je situatie geregeld.

Waar zou u een persoonlijke lening kunnen krijgen?

Payday lening bedrijven zijn vrijwel overal. Er zijn meer dan 10.000 betaaldagleningen in de VS en ze zijn op identieke wijze over de hele wereld verspreid. Als er geen betaaldagleningen bij u in de buurt is, kunt u op internet zoeken en veel online betaaldagleningen ontdekken.

Deze aanbieders zijn er om mensen in grote financiële nood te “helpen”. Ze verstrekken dit soort leningen aan particulieren die nergens anders aan het geld kunnen komen dat ze nodig hebben. Laten we nu een bedrijf profileren dat betaaldagleningen verstrekt als onderdeel van hun in wezen financiële dienstverlening – Money Mart.

Money Mart werd in feite gepromoot als een alternatief voor banken. Hun openingstijden zouden verder gaan dan de bankuren, en ze zouden zich op veel beter bereikbare locaties dan banken situeren. Ze kunnen cheques verzilveren, zelfs als de banken gesloten waren, en mensen zouden niet echt ver hoeven te reizen voor hun diensten. Ze hadden sinds vandaag de juiste koers moeten varen, ze hebben 1.700 locaties in Canada, de VS en het VK

Een gewone Money Mart-klant is in feite een gemiddeld werkende persoon, 32 jaar oud (82% van de klanten is jonger dan 45 jaar) en momenteel in dienst, met een jaarlijks inkomen van ongeveer het nationale gemiddelde. Deze klanten gaan naar Money Mart vanwege hun snelle service, hun gemakkelijke locaties en hun lange openingstijden. De ondernemers van Money Mart hadden gelijk gehad – hun primaire ideeën blijven tegenwoordig toch waar.

Sinds ze contante voorschotten aan hun monetaire diensten hebben toegevoegd, hebben ze een heel mooie plek op de markt veroverd. Maar ze zijn zeker niet de enige keuze. Tegenwoordig kun je in bijna elke gemeenschap minimaal één, en meestal meerdere, betaaldagleningen vinden.

Waarom zou u er juist voor kiezen om geen persoonlijke lening af te sluiten?

Nu we het gemak van persoonlijke leningen hebben onderzocht, gaan we nu eens goed kijken naar de nadelen. Overal in de Verenigde Staten van Amerika kijken regeringen op vrijwel elk niveau met toenemende bezorgdheid naar kanalen voor betaaldagleningen. Veel mensen hebben het gevoel dat ze het beste halen uit mensen met een laag inkomen die in financiële moeilijkheden verkeren. Sommigen gaan zelfs zo ver om uit te drukken dat ze op hen “prooien”. Hun argument daarvoor is dat ze aan een vereiste voldoen en niets illegaals doen. Dus het debat gaat verder – laten we onderzoeken waarom.

Weet je nog dat je dacht dat je je probleem had opgelost en dat je verder kon met je routines? Welnu, wat als uw volgende salaris, na uw geplande uitgaven, misschien niet goed genoeg was om de verplichting af te betalen?

Als u misschien nog een keer tekort kwam, hoeft u zich geen zorgen te maken – betaaldagleningen zijn verlengbaar of hernieuwbaar. Deze procedure wordt “rollover” genoemd en als u hetzelfde veel te vaak doet, kan dit u veel geld kosten. Laten we een illustratie bestuderen: Stel dat u $ 100 hebt geleend voor 2 weken (tot uw volgende betaaldag). U geeft een cheque aan de leningverstrekker voor $ 115 (inclusief uw vergoeding van $ 15). Het jaarlijkse percentage van die lening is eigenlijk 391%! Als u de $ 115 niet op de vervaldatum kunt afbetalen, kunt u de lening nog een paar weken verlengen. Als u de lening misschien 3 keer overdraagt, bedragen de leenvergoeding $ 60 voor een lening van $ 100. Dat is nogal een aanmerkelijk belang, vindt u niet?

Dit zijn details waarmee u rekening moet houden wanneer u beslist of een persoonlijke lening in contanten de ideale oplossing is in uw specifieke situatie. De leningskosten zijn zeker aanzienlijk, maar het geeft je het geld dat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, waardoor een heleboel spanning en problemen worden vermeden. Het is tegenwoordig echt waar in het consumentisme dat gemak je geld kost. Toch is het zoveel waard? Dat is een vraag die je echt zelf moet beantwoorden.

Betaaldagleningen zijn vaak controversieel, maar ze vervullen wel een noodzaak

Op dit punt hebben we duidelijk beide kanten van de discussie gepresenteerd – en het is de laatste tijd echt een groot debat. Dus met welk feest ga jij? Dat hangt af van uw huidige situatie. Als je het echt gewoon moet hebben, en je hebt niet echt een andere keuze, dan is een persoonlijke lening waarschijnlijk iets voor jou. U zult in ieder geval in staat zijn om uw gemoedsrust te bewaren, zelfs als het u wat geld kost.

Wanneer je in dit scenario terechtkomt, gebruik het dan als een kans om te leren. Houd er rekening mee dat er nauwelijks fouten zijn – gewoon lessen. Wanneer het essentieel is om een ​​persoonlijke lening te krijgen, zorg er dan voor dat u deze niet vaak doordraait – dan wordt het echt een probleem. Probeer ook tussentijds een crisisfonds op te richten, zodat je die onvoorziene uitgaven kunt dekken. Word een goede financieel manager. Dan beschikt u over een alternatief en hoeft u ook niet meer afhankelijk te zijn van een persoonlijke lening als “laatste redmiddel”.