Alles wat u moet weten over betaaldagleningen online

Betaaldagleningen zijn leningen die voor een zeer korte tijd worden verstrekt met de garantie dat ze worden terugbetaald zodra het volgende salaris of inkomen uit hun bron van inkomsten. Dergelijke leningen hebben een extreem hoge rentevoet en worden onder verschillende namen genoemd, zoals betaaldagvoorschot, loonlening, salarislening, kleine dollarlening of voorschotlening. Een persoonlijke lening kan aan iedereen worden aangeboden, ongeacht hun geloofwaardigheid. De bank ziet de kredietwaardigheid van de kredietnemer niet in het geval van het verstrekken van dit type lening, aangezien het slechts voor 15-20 dagen wordt verstrekt en niet van lange duur is. De kredietnemer moet er echter rekening mee houden dat het nemen van een persoonlijke lening zijn geloofwaardigheid in de markt niet zou vergroten. Hij moet niettemin een vast inkomen, een permanente bankrekening en een werkervaring van ten minste 6 maanden hebben om van deze lening gebruik te kunnen maken.

Online betaaldagleningen worden tegenwoordig steeds populairder. Een van de beste dingen van online betaaldagleningen is het eenvoudige aanvraagproces. De aanvraag duurt minder dan 5 minuten en de portal is meestal 24 uur per dag geopend. De lener kan de aanvraag voor de lening eenvoudig online indienen en het geld wordt via een directe storting op de rekening van de lener gestort. De terugbetaling van de lening wordt in een dergelijk geval direct elektronisch van de rekening van de lener afgeschreven nadat hij zijn volgende salaris heeft ontvangen of nadat zijn gepostdateerde cheque vervallen is. Een lijst van de Direct Payday Lenders is als volgt:

  1. Contant geld cheque: Ze geven hun goedkeuringsaanvraag binnen 5 minuten door online leningen te verstrekken of op hun kantoor in de VS
  2. CashAdvance.com: Ze bieden een online betaaldaglening zodra de klant is goedgekeurd door zijn geldige rekening te controleren en niet een prepaid- of spaarrekening.
  3. Geldcentrale: Dit is een van de oudste betaaldagkredietverstrekkers in het land met een 24 * 7 online aanvraagportal.
  4. Mijnbetaaldaglening: Ook dit geeft de klant binnen 4 minuten na een ingevuld aanvraagformulier een goedkeuringsreactie. Het is een van de grootste in zijn soort in het land.
  5. Blue Trust-leningen: Het financiert leningen tussen $ 300 en $ 1250 in bijna elke staat. Met een uitbetalingstermijn van ongeveer 6 maanden hebben deze leningen geen boete voor terugbetaling.
  6. GeldLeeuw: Ze bieden leningen aan bijna elke staat in het land met verschillende tarieven en voorwaarden in elke staat. Het heeft leningprogramma’s beschikbaar voor consumenten aan alle uiteinden van het spectrum van kredietscores.
  7. Netto krediet: Het biedt een onmiddellijke goedkeuringsbeslissing zonder leenlimieten voor beginners. Aanvragers komen in aanmerking voor leningen van $ 1000 tot $ 10.000.
  8. Maxlend: Ze hebben veel verschillende leningen en voorwaarden en kredietwaardigheid is geen criterium dat wordt overwogen. Het biedt persoonlijke leningen tot $ 1300.

Er zijn enkele jurisdicties die het bedrag van de rente op leningen, inclusief betaaldagleningen, beperken. Afhankelijk van de gebruikte methode kan het jaarlijkse percentage (JKP) van elke lening anders zijn. In de VS bijvoorbeeld heeft de Uniform Small Loans Laws (USLL) de APR tussen 36% en 40% vastgesteld. De grote voordelen dat dit soort leningen de industrie grote winstgevendheid opleveren, de welvaart voor de huishoudens wordt verhoogd omdat mensen die geen kortetermijnleningen nodig hebben gemakkelijk langetermijnleningen kunnen krijgen en het biedt een dienst die op de markt niet beschikbaar is omdat de vereiste van de lening is meestal door mensen die al hun andere opties voor het kopen van kortlopend krediet hebben uitgeput. Dit soort leningen wordt ook door sommige mensen bekritiseerd omdat ze geld onttrekken aan de gemeenschappen met lage inkomens door exorbitant hoge rente te vragen. Ook zijn in sommige landen de incassopraktijken van de kredietverstrekkers extreem agressief, in tegenstelling tot landen als de VS waar er een standaard incassopraktijk is die door de wet is vastgelegd.