Afschermingsles #1

We beginnen met de nationale factoren die van invloed zijn op onroerend goed. De eerste is de rente. Wanneer de meeste mensen een huis kopen, moeten ze geld lenen, dit staat bekend als een hypotheek. De bank geeft echter geen geld weg, de bank wil er iets voor terug: de rente op het geleende geld. Dit is de reden voor de rente. De rentevoet is gebaseerd op de Federal Funds Rate. De Federal Funds Rate is de rente die banken elkaar in rekening brengen voor daggeldleningen van federale fondsen, die worden aangehouden door de Federal Reserve.

Hieruit kunnen we de Prime Rate bepalen. De Prime Rate is wat banken hun grootste en beste klanten in rekening brengen. Alle anderen krijgen rentetarieven boven de Prime Rate. Rentetarieven hebben RECHTSTREEKS invloed op uw koopkracht. Laten we naar een voorbeeld kijken.

Laten we zeggen dat er een afscherming naar de rechtbank gaat voor $ 150.000. Tenzij je $ 150.000 op de bank hebt staan, wordt het huis gefinancierd. Als een vastgoedbelegger een lening krijgt van een bank voor $ 150.000 tegen 6% rente en we gaan uit van een marginaal belastingtarief van 25%, dan zal de maandelijkse betaling voor een 30-jarige vaste lening $ 899,33 zijn. De totale betaling over de periode van 30 jaar zal $323.755 zijn en de totale betaalde rente zal $173.755 zijn.

Laten we zeggen dat een belegger een lening van een bank krijgt om de executie te financieren, maar deze keer zal de rente 8% zijn in plaats van 6% en gaan we uit van hetzelfde belastingtarief. De maandelijkse betaling voor een vaste lening van 30 jaar is $ 1.100,65. Dit is iets meer dan $ 200 per maand meer dan de zes procent offerte. De totale betaling over de periode van 30 jaar tegen een rentepercentage van 8% is $ 396.230 en de totale betaalde rente zal $ 246.230 zijn.

Voor huidige investeerders, mensen die investeerders willen worden, flippers of mensen die een huis voor een geweldige prijs willen kopen, moeten zich bewust zijn van de rentetarieven. Ik kan het verschil zijn tussen geld verdienen of geld verliezen. Bekijk deze sites om historische rentetarieven te bekijken:

Statistische publicatie van de Federal Reserve

Rentetrends van Mortgage-X

Wall Street Journal – Nieuws en analyse (abonnementsservice)

Natuurlijk kunt u altijd de historische rentetarieven Googlen of Diggen. Later zullen we kijken naar de volgende nationale factor die van invloed is op onroerend goed en executies: inflatie.