Afscherming – Stop!

Hoe voorkom je een faillissement! Wanneer u geconfronteerd wordt met een afscherming, moet u een plan hebben!

Alle beslissingen over uw woning zijn van invloed op uw financiële plaatje; uw tegoed, uw toekomst om een ​​nieuw huis, een nieuwe auto te kopen of zelfs een winkelcreditcard te krijgen! Uw financiële plaatje is van invloed op alle beslissingen met betrekking tot uw huis. Je moet een plan hebben! Heeft u te maken met afscherming? Bent u benieuwd hoe u dit kunt voorkomen? Welke stappen kan ik ondernemen om verhindering te voorkomen? Als u uw hypotheek niet kunt betalen, neem dan contact op met uw geldschieter om uw opties te bespreken. Opties zijn beschikbaar. Leer meer door het afschermingsproces te onderzoeken.

Blijf uit de buurt van hulp bij afscherming of reddingsbedrijven die willen dat u uw hypotheek aan hen betaalt of die u vertellen niet met uw hypotheekverstrekker of een advocaat te praten.

Gebruik nooit een advertentie, persoon of bedrijf die u benadert en beweert tegen betaling “nu de afscherming te kunnen stoppen”.

Realiseer je dit. De banken willen je huis niet. Het geld dat u hebt geleend om uw huis te kopen, is geld dat de banken hebben geleend. Dit geld moeten ze terugbetalen. U moet begrijpen dat dit geleend geld is van investeerders; investeerders uit andere provincies, de Verenigde Staten, evenals onze federale overheid. Deze leningen werden verkocht met een gegarandeerd rendement op hun geld. Zodra de banken deze huizen terug hebben, wordt het moeilijker voor hen om weer geld te lenen.

Ga er niet vanuit dat uw hypotheekprobleem zichzelf snel zal oplossen. Verlies geen kostbare tijd door te optimistisch te zijn. Neem contact op met uw hypotheekverstrekker om uw situatie te bespreken zodra u merkt dat u niet kunt betalen. Hoewel er geen garantie is dat een bepaalde verlichting zal worden gegeven, zijn de meeste geldschieters bereid om elke mogelijke optie te onderzoeken.

Hier zijn enkele dingen die u wilt overwegen of onderzoeken wanneer u met uw geldschieter spreekt.

Verdraagzaamheid: u mag betalingen voor een korte periode uitstellen, met dien verstande dat er daarna een andere mogelijkheid wordt gebruikt om de rekening actueel te maken.

Herstel: wanneer u achterloopt met uw betalingen, maar u een forfaitair bedrag kunt beloven om betalingen tegen een bepaalde datum in orde te brengen. Terugbetalingsplan: als uw rekening achterstallig is, maar u nu betalingen kunt doen, kan de geldschieter ermee instemmen u in te halen door een deel van het achterstallige bedrag toe te voegen aan elke huidige maandelijkse betaling totdat uw rekening actueel is.

Wijzig uw hypotheek: de kredietverstrekker kan uw hypotheek wijzigen om de looptijd van uw lening te verlengen (of andere stappen naar huis te nemen. Om uw betalingen te verlagen). Een oplossing is om het achterstallige bedrag toe te voegen aan uw bestaande lening en deze op lange termijn te financieren.

Verkoop uw huis: als het inhalen van betalingen niet mogelijk is, kan de geldschieter ermee instemmen de executie op te schorten om u wat tijd te geven om te proberen uw huis te verkopen. Als je weet dat je niet in staat bent om thuis te blijven, zal dit je helpen. Dit geeft u de mogelijkheid om fris te beginnen zonder dat de banken achter hun geld aan komen.