Advocaat voor consumentenschulden – Hoe legitieme schuldverlichting voor creditcards te lokaliseren?

Het is tegenwoordig bijna onmogelijk voor uw inkomen om de stijging van uw rekeningen te evenaren. Hoewel de kosten van basiszaken zoals voedsel, gas en huur stijgen, worden uw loonstrookjes eigenlijk kleiner. Dit dwingt u om veel meer uitgaven op uw doorlopende creditcard te zetten, alleen om de kosten van levensonderhoud te dekken. Het is geen verrassing dat mensen wanhopig en bang zijn nu hun geldvoorraad schaars is.

Hoe u een advocaat voor consumentenschulden selecteert?

Een manier om verlichting te krijgen van intimidatie over uw steeds groter wordende doorlopende kredietschuld, is door een pleitbezorger voor consumentenschulden te vinden en te vragen om u aan te melden voor een programma voor het afwikkelen van creditcardschulden.

Helaas zijn niet alle pleitbezorgers van consumentenschulden legitiem, gerenommeerd en in staat om u de expertise te geven die u nodig heeft voor een succesvolle implementatie van een schikking met uw creditcardmaatschappij.

Wat zijn dan de dingen die u moet doen om legitieme creditcardschuldverlichting te vinden via een programma voor schuldenregeling.

Hier zijn enkele van de criteria waaraan legitieme financiële bedrijven op dit gebied voldoen om u te helpen bij het oplossen van uw arrays. Ten eerste zijn ze geaccrediteerd om schuldenregeling te doen. Ten tweede zijn ze lid van The Association of Settlement Companies, vaak bekend onder hun acroniem TASC. Ten derde zijn ze lid van het Better Business Bureau. Ten vierde behoren ze tot een lokale Kamer van Koophandel. Ten vijfde, hun medewerkers, de adviseurs die u zullen helpen, zijn gecertificeerde schuldarbiters. En ten zesde, dit bedrijf krijgt een vergunning en is gebonden aan uw staat.

Hoe het regelen van uw financiële verplichtingen u zal bevrijden?

Een bedrijf dat ermee instemt om u te helpen uw schuld af te lossen, zal werken om u te bevrijden van de last van maar liefst 60 procent van uw huidige financiële verplichting. Ze kunnen dit doen omdat ze precies weten hoe ze met kredietbeoordelaars moeten praten en ze uw situatie laten begrijpen. Uiteraard wil het creditcardbedrijf al hun geld, dus dit bedrijf zal u vragen om volledig te stoppen met betalen totdat er een nieuwe creditcardovereenkomst kan worden bereikt.

In de tussentijd zet u het geld dat u normaal gesproken naar de kredietrekeningmaatschappij stuurt, op een spaarrekening. Dit geld wordt verzonden in plaats van een volledige betaling nadat de kaartmaatschappij ermee instemt om opnieuw te onderhandelen en het nieuwe aanbod te accepteren. U bent nu volledig financieel vrij van de open-end kredietschuld.