6 tips voor hypotheekleningen voordat u zich aanmeldt

Het aanvragen van een woningkrediet kan vreselijk zijn, vooral als u voor het eerst een huis koopt. Er is een aanzienlijke hoeveelheid drukwerk en toegeeflijke voorbereiding inbegrepen. Maar tegelijkertijd is het gerechtvaardigd, ongeacht uw inspanning. Deze verreikende contracthulp zal u op weg helpen naar het veiligstellen van financiering voor uw huis en u het gevoel geven dat het aanvragen van een woninglening helemaal niet zo verschrikkelijk is.

1. Kent u ze geldschieter of makelaar?

Er zijn twee manieren om een ​​hypotheek aan te vragen. Om te beginnen kunt u eenvoudig een leningspecialist of woningkredietorganisatie aansturen. Ten tweede kunt u een vertegenwoordiger van een woningkrediet inhuren die u zal helpen bij het bekijken van een assortiment geldschieters. De meeste huizenkopers denken dat het minder veeleisend en goedkoper is om een ​​leningspecialist te kiezen, zonder hulp van de buitenstaander. Bovendien, met een specifiek einddoel om een ​​uitgeruste en solide agent te vinden, moet je echt fatsoenlijk onderzoek doen en referenties krijgen. Daarom houden veel mensen het graag simpel en beheren ze zelf een bank. In een paar gevallen, hoe het ook zij, kunnen handelaren echt werken om u te ondersteunen. Als uw staat van dienst met het aflossen van een lening bijvoorbeeld niet zo goed is, kan een ervaren dealer buitengewoon nuttig zijn bij het winkelen en het regelen van de meest ideale regeling.

2. Ken de echte tarieven

De gepubliceerde rente grijpt vaak de aandacht van leners, maar het is echt niet degene waar leners op zouden moeten vertrouwen. De AAPR of “het echte tarief” is een veel betere gids, omdat het alle uitgaven en lasten controleert die tijdens de looptijd van uw lening zullen plaatsvinden. Ondanks het feit dat de AAPR een stap hoger is dan de gepubliceerde koers, is het nog steeds slechts een kwantitatief instrument. Als je eenmaal een paar leningen hebt gekozen met het oog op hun AAPR’s, moet je op dit moment hun verschillende elementen onderzoeken. Sommige wereldwijde denktanks, zoals CANNEX en AIMS Home Loans, kunnen u voorzien van een aantal handige gegevens over hypotheken en u helpen uw keuzes sneller te beperken.

3. Weten over details en voorwaarden van leningen

Wanneer u naar een woningkrediet zoekt en verschillende voorwaarden voor woningkredieten doorleest, zult u geldgerelateerde bewoordingen doornemen die u waarschijnlijk nergens anders zult ontdekken. Het is van cruciaal belang dat u deze voorwaarden voor woningkredieten begrijpt met als doel dat u de meest ideale regeling kunt afsluiten. Eerlijk gezegd bieden tal van geldgerelateerde stichtingen en grondbedrijven gratis workshops voor het kopen van huizen aan, die u kunnen helpen begrijpen wat individuen bespreken in grondzaken. Hier zijn enkele fundamentele voorwaarden voor woningkredieten die u moet kennen:

april – Jaarlijks tarief, dat naar verwachting de jaarlijkse aanschafkosten weerspiegelt. Het wordt ook wel de “promoted rate” of “feature rate” genoemd, waardoor het voor leners minder veeleisend zou moeten zijn om na te denken over geldschieters en leningalternatieven.

Afsluiting van de kosten – Sluitingskosten omvatten “niet-repeterende sluitingskosten” en “prepaid-dingen”. Niet-repeterende sluitingskosten zijn alle dingen die slechts één keer hoeven te worden betaald als gevolg van de aankoop van het onroerend goed of het verkrijgen van een lening. Vooruitbetaalde zaken zijn zaken die zich na verloop van tijd herhalen, bijvoorbeeld vastgoedlasten en hypotheekhoudersbescherming. Normaal gesproken moet een geldschieter zowel de mate van niet-herhaalde sluitingskosten als de vooruitbetaalde dingen meten, en deze vervolgens binnen drie dagen na het accepteren van een aanvraag voor een woningkrediet aan de lener verstrekken.

Zekerheid – Een verzekering is het ding dat u gebruikt om een ​​lening veilig te stellen of om een ​​lening terug te betalen. Bij een woonkrediet is het onroerend goed de zekerheid. De lener zal zijn eigendom verliezen als de lening niet wordt terugbetaald door instemmingen van de woninglening.

4. Controleer uw tegoed

Wanneer u een woonkrediet aanvraagt, wordt uw hele staat van dienst als consument onderzocht door uw aanstaande geldschieter. FICO-beoordelingen van meer dan 620 hebben een behoorlijk risico om bevestigd te worden voor een woninglening met behoorlijke financieringskosten. Als uw score lager is dan 600, kan uw aanvraag in elk geval worden geweigerd of wordt u bevestigd tegen een veel hogere leenvergoeding. Of u nu een behoorlijke of slechte financiële beoordeling heeft, wat u moet doen, is uw kredietrapport controleren voordat uw bank dat doet. U kunt uw kredietrapport krijgen van Equifax, Experian en Trans Union. In het geval dat er fouten zijn, probeer dan contact op te nemen met deze drie organisaties en deze op te lossen. Deze procedure kan veel tijd in beslag nemen, dus het is iets dat u een tijdje moet doen voordat u een woonkrediet aanvraagt. Het afbetalen van uw budgettaire verplichtingen, bijvoorbeeld visumplicht en autoleningen, voordat u een woningkrediet aanvraagt, is bovendien een buitengewone gedachte.

5. Wees niet bang voor uw slechte kredietscore

Ongeacht de mogelijkheid dat u een slecht financieel verleden heeft, moet u in ieder geval rondkijken voor de beste regeling. Verwacht niet dat uw enige keuze een hoge tollening is. Als uw kredietproblemen zijn ontstaan ​​door onvermijdbare omstandigheden, bijvoorbeeld een aandoening of kort loonverlies, meld uw situatie dan aan de kredietspecialist of tussenpersoon. Vraag een paar banken wat u moet doen, rekening houdend met het einddoel om de laagst mogelijke kosten te krijgen.

6. Controleer en verduidelijk alle dingen

Een pre-goedkeuringsbrief is uiterst nuttig, maar niet zo wachtend als u misschien denkt. Wanneer u een huis vindt dat u wilt kopen en uw bod is goedgekeurd, moet u een terugboeking doen naar de geldschieter en archieven indienen die uw geldgegevens bevestigen om een ​​lening te krijgen. Uw uitkering wordt beoordeeld. De kredietspecialist onderzoekt uw arbeidsverleden. Je zou niet minder dan twee jaar zakelijke geschiedenis in hetzelfde beroep moeten hebben. Als u nieuw bent in de werkkracht, kan geavanceerd onderwijs u helpen om goedgekeurd te worden. In het geval dat u niet voldoende staat van dienst als consument, kunt u normale, regelmatig geplande termijnen gebruiken, bijvoorbeeld lease, telefoon of satelliet-tv om de leningspecialist te laten zien dat u een betrouwbare shopper bent.