5 persoonlijke financiële apps voor uw smartphone

Weet je nog die mistige zone waarin je je bevond toen je de volledige controle over je financiën wilde nemen? Toen u meer verantwoordelijk wilde zijn bij het sparen en uitgeven om het heden en de toekomst te plannen? Die mistige dagen zijn voorbij en de dagen van financiële apps op je smartphones die meer duidelijkheid brengen met gebruiksgemak zijn hier. We bespreken de top 5 financiële apps die nuttig voor u zullen blijken te zijn.

  1. Mint.com Persoonlijke Financiën

Deze applicatie is een van de beste apps voor persoonlijke financiën. Het synchroniseert met uw banktransacties en categoriseert ze automatisch. Het creëert een aangepast budget op basis van uw eerdere uitgaven. Het houdt uw uitgaven bij en herinnert u voortdurend aan uw budget. U kunt een apart minibudget creëren voor entertainment, gas, uit eten gaan – dingen die u wilt controleren. De app stuurt je herinneringen, waarschuwingen en kleurcodes naar de categorieën, zodat je weet wanneer je de gevarenzone bereikt. Het biedt ook tips over aandelen en investeringen.

Platform: iOS, Android

Prijs: Gratis

2. Geldwijs

Deze app is heel gemakkelijk te gebruiken. Het is een app voor het bijhouden van budgetten en het bijhouden van uitgaven. Met MoneyWise kunt u uw financiële doelen bepalen. Het bewaakt de cashflow, categoriseert uw uitgaven en laat u met behulp van kleurrijke grafieken en grafieken weten wat de status van de onkostencategorieën is. U kunt de gegevens van deze app exporteren als HTML- of CSV-bestanden.

Platform: Android

Prijs: Gratis

3.Uitgaventracker

Deze app houdt, zoals de naam al doet vermoeden, uw uitgaven bij. Het zal u helpen het mysterie te ontrafelen van waar uw geld elke maand precies naartoe gaat. U kunt uw uitgaven op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis organiseren. Het kan worden aangepast aan uw behoeften. De gemakkelijk te lezen lettertypen en grafieken maken het een leuke kleine tracker.

Platform: iOS

Prijs: Gratis

4. Onkostenmanager

Met deze app kunt u uw uitgaven in verschillende categorieën wekelijks, maandelijks of jaarlijks bijhouden. U kunt zoeken naar individuele transacties, betalingswaarschuwingen instellen, gegevens importeren en exporteren van uw telefoon naar uw desktop en foto’s maken van bonnen terwijl u ze opslaat. Het heeft een valutacalculator, belastingcalculator enz. Het is een leuke kleine handige app.

Platform: Android

Prijs: Gratis

5. U heeft een budget nodig (YNAB)

Deze app is er een voor het hele gezin. Het synchroniseert met YNAB-desktopsoftware (vereist). Het kan budgetteren voor meerdere rekeningen, analyseren en direct de transacties van het hele gezin tonen. Er is ook een gratis versie beschikbaar.

Platform: iOS, Android

Prijs: $ 4,99