5 dingen die u kunt doen met het geld van een slechte kredietlening

Het feit dat uw credit score enige tijd geleden een klap heeft gekregen, betekent niet dat niemand een lening zal verstrekken. In feite zou u in aanmerking kunnen komen voor een van de Magicalcredit.ca-leningen voor slecht krediet en het niet eens weten, tenzij u een aanvraag indient. Ervan uitgaande dat u bent goedgekeurd, hoe zou u het geld dan goed kunnen gebruiken? Hier zijn enkele suggesties om te overwegen.

Medische schuld afbetalen

Zelfs met nationale en provinciale gezondheidsdekking, kunnen er bepaalde soorten medische ondersteuning en procedures zijn die niet zijn inbegrepen. Dat betekent dat je die kosten uit eigen zak moet betalen. Om te voorkomen dat het uit de hand loopt, is het zinvol om de opbrengst van een lening te gebruiken om die schulden af ​​te lossen. In sommige gevallen zal de rente op de lening lager zijn dan de cumulatieve rente die u oploopt door die individuele tegoeden van maand tot maand te laten groeien.

Maak die autoreparaties

U bent sterk afhankelijk van uw voertuig. Een van de belangrijkste redenen waarom het rijklaar moet blijven, is het feit dat u een manier nodig heeft om van en naar uw werk te komen. Dat wordt vooral belangrijk als je soms op onregelmatige uren moet werken. Het is één ding om gebruik te maken van het openbaar vervoer wanneer uw openingstijden op de normale werkdag zijn. Als u in de nachtploeg werkt, is het aanbod aan vervoersmogelijkheden mogelijk beperkter.

Als uw auto nu aandacht nodig heeft maar de bankrekening leeg is, hoeft u niet door te rijden in de hoop dat de auto het nog een dag haalt. Zorg voor het benodigde geld en laat de auto repareren. Je zult je een stuk beter voelen als het mogelijk is om in de auto te stappen en je redelijk zeker weet dat hij je heelhuids op je bestemming en weer thuis zal brengen.

Betaal uw creditcards af

Het bijhouden van meerdere creditcardrekeningen kan lastig zijn. Omdat ze allemaal verschillende vervaldatums en verschillende rentetarieven hebben, besteedt u uiteindelijk elke week tijd aan het uitzoeken welke uw volgende aandacht nodig heeft. U kunt een lening gebruiken om uw budget te vereenvoudigen en u niet langer zorgen te maken over welke kaart u vervolgens moet betalen.

Het gebruik van leningen om creditcardschulden te consolideren is niets nieuws. Veel mensen hebben deze aanpak in het verleden toegepast. Een deel van het mooie is dat de rente op de lening waarschijnlijk gunstig afsteekt bij de tarieven op die kaarten. Als u kunt afzien van het opbouwen van nieuwe saldi op de kaarten totdat de lening volledig is terugbetaald, bent u in een veel betere financiële positie.

Koop nieuwe huishoudelijke apparaten

Hoewel apparaten zoals koelkasten en ovens bedoeld zijn om jaren mee te gaan, komt er een dag dat ze moeten worden vervangen. Als u grote huishoudelijke apparaten heeft die op het punt staan ​​kapot te gaan en er is geen extra geld op de betaalrekening, dan is een lening een manier om met de situatie om te gaan. Leen het geld dat nodig is om het apparaat te kopen en betaal de schuld terug met een reeks betalingen die gemakkelijk in uw budget passen. U kunt blijven genieten van de voordelen van een volledig functionele keuken en eindigen met iets dat waarschijnlijk vele jaren meegaat.

Maak een soort huisverbetering

Is er iets aan het huis dat je zou willen veranderen? Een manier om kleine huisreparaties te financieren, is door leningen met een slechte kredietwaardigheid af te sluiten. Gebruik het geld om een ​​beschadigd raam te repareren, een paar kamers opnieuw te schilderen of nieuwe vloerbedekking voor de woonkamer te krijgen. Zodra de lening voor dat project volledig is terugbetaald, kunt u altijd teruggaan en financiering verkrijgen om een ​​tweede huisverbeteringsproject te beheren.

Onthoud dat je geen perfect krediet nodig hebt om een ​​lening te krijgen. Er zijn kredietverstrekkers die meer geïnteresseerd zijn in uw inkomensniveau, baanstabiliteit en het feit dat u een vast adres heeft. Met een beetje tijd en moeite kunt u een geldschieter vinden die bereid is om de benodigde financiering te verstrekken en te zorgen voor alle behoeften die op uw bord liggen.