3 duurste fouten bij het herfinancieren van huizen

Het herfinancieren van uw huis kan u extra geld opleveren om verbeteringen aan uw huis aan te brengen, rekeningen te betalen, enz. Een herfinanciering van uw huis kan u ook een lagere rente opleveren of u uit de problemen helpen als u achterloopt met uw betalingen. Het krijgen van een lening voor het herfinancieren van een huis is echter een serieuze zaak en moet niet lichtvaardig worden opgevat. Hieronder vindt u een lijst met de drie meest voorkomende en duurste fouten bij het herfinancieren van huizen. Doe er alles aan om deze fouten te voorkomen.

Fout één: herfinanciering met hoge rente

Bij een herfinanciering dient u goed rekening te houden met de rente. Als uw nieuwe rentepercentage niet lager is dan het huidige tarief dat u betaalt, is oversluiten wellicht geen goed idee. Tenzij het absoluut onvermijdelijk is, moet u uw huis niet tegen een hoge rente herfinancieren.

Fout twee: te veel lenen

Te veel geld lenen is een veelvoorkomende fout bij het herfinancieren van een huis. Hoeveel geld u ook leent, u zult het moeten terugbetalen. Denk hier goed over na voordat u besluit uw huis te herfinancieren. Onthoud dat als u een grote lening krijgt en de grote betalingen niet kunt doen, u uw huis in gevaar kunt brengen.

Fout drie: sluitingskosten vergeten

Wanneer u uw woning herfinanciert, moet u afsluitkosten betalen. Het bedrag dat u betaalt, is afhankelijk van uw financiële geldschieter, maar verwacht bij afsluiting honderden of zelfs duizenden dollars te betalen. Als u niet bereid bent om dit te doen, of als u niet in staat bent om met het geld op de proppen te komen, wilt u misschien de herfinanciering vergeten en in plaats daarvan een lening met eigen vermogen afsluiten. Home equity-leningen hebben geen sluitingskosten.